Козівський підприємець виграв апеляцію і не буде платити 34000 гривень штрафу

бар Бункер, Козова

Тернопільський Апеляційний суд розглянув апеляційну скаргу приватного підприємця із Козови, якого оштрафували на 34000 гривень за порушення карантину.

Нагадаємо, 28 квітня цього року Козівський районний суд виніс постанову щодо приватного підприємця, який 9 березня організував дискотеку у барі “Бункер”, порушивши при цьому карантинні обмеження.

Козівський суд постановив визнати чоловіка винним у вчиненні порушення, передбаченого ч. 1 ст. 44-3 КУпАП та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 34000 гривень.

Підприємець із таким рішенням не погодився і подав апеляційну скаргу. Чоловік вказав, що матеріалами справи не доведено наявність в його діях складу адміністративного правопорушення, оскільки долучений відеоматеріал не містить прив`язки до дати, часу здійснення запису та не можливо встановити коли та ким його створено, а сам протокол містить виправлення.

Розглянувши матеріали справи та заслухавши доводи підприємця 1 червня Тернопільський Апеляційний суд постановив задовольнити подану скаргу.

Постанову Козівського районного суду про накладення штрафу у розмірі 34000 гривень Апеляційний суд вирішив скасувати, а провадження у даній справі щодо підприємця – закрити.

Рішення Апеляційного суду уже набрало законної сили.

Читайте також:
Водій автобуса Бучач-Трибухівці виграв апеляцію і не буде платити 17000 гривень штрафу

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі буде новий дощовий колектор та реконструйована об’їзна дорога

Наступна стаття

Оголошено тендер на ремонт дороги Білоголови – Городище