19-річний тернополянин “кинув” друзів на 250000 гривень – оформив на них кредити

онлайн-кредит

19-річний тернополянин, використовуючи чужі документи, оформляв у фінансових організаціях тисячні кредити.

Сума завданих потерпілим збитків сягнула понад 250 000 гривень.

Про це сьогодні, 3 вересня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

До співробітників Тернопільського районного управління поліції вже надійшли заяви від дванадцяти потерпілих. Усі заявили про те, що на їхні імена були оформлені кредити про які вони не знали. Приміром, житель Хмельниччини довідався, що заборгував фінустановам понад 70 тисяч гривень, а мешканець Тернопільського району – майже 100 тисяч гривень.

У ході оперативних заходів поліцейські встановили, що заявники були знайомі зі зловмисником, і в певний час давали йому можливість доступу до інтернет-банкінгу. Використовуючи особисті дані потерпілих, зловмисник згодом оформляв кредити.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2  статті 190 (шахрайство, вчинене повторно) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Також поліцейські перевіряють зловмисника на причетність до вчинення інших злочинів.

Читайте також:
Житель Козови купував машину і став жертвою шахрайства – втратив 100000 гривень

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі за 200 тисяч гривень відремонтують подвір’я школи №23

Наступна стаття

Це кримінал, а не дрібне хуліганство: суд хоче суворо покарати водія, який пошкодив меморіал на горі Лисоня