Визначено переможця тендеру на ремонт дороги Тернопіль-Скалат-Гримайлів

Скалат

Хороші новини для автомобілістів – відбувся аукціон з відбору кращих пропозицій на виконання поточного середнього ремонту дороги Т-20-02 Тернопіль-Скалат-Жванець.

Як зазначається у системі Прозорро, перемогу у тендері на ремонт перших 36-ти кілометрів траси Тернопіль-Скалат-Жванець (на ділянці від Смиковець і до Гримайлова – ред.) здобула тернопільська компанія “Техно-Буд-Центр”.

Загалом для участі у тендері зголосилися 5 дорожніх компаній, втім три із них через невідповідність поданої документації були не допущені до торгів.

Серед тих, кого не допустили до торгів, – компанія з турецькими інвестиціями “Онур”, яка зараз ремонтує дорогу з Тернополя на Бережани.

Відтак, участь в аукціоні взяли лише дві фірми  – вінницька компанія “Автострада” і тернопільський “Техно-Буд-Центр”.

Очікувана пропозиція Служби автомобільних доріг на ремонт 36-ти кілометрів дороги Тернопіль-Скалат-Жванець – 974 445 799 грн.

Втім, у процесі торгів ця сума трохи знизилася.

Перемогу в аукціоні здобув “Техно-Буд-Центр”, який запропонував виконати цей підряд за 825 648 050 грн.

Це на 75 мільйонів менше від остаточної пропозиції “Автостради” і майже на 150 мільйонів менше від очікуваної пропозиції замовника.

Тендер було проведено 7 травня і поки що наразі очікується підписання договору між переможцем та замовником.

Згідно з умовами тендеру, ремонтні роботи мають бути виконані до 31 грудня 2022 року, однак очікується, що ремонт на ділянці Тернопіль-Скалат-Гримайлів буде здійснений уже цього року.

У Службі автомобільних доріг повідомили Тернополісу, що цього року, за наявності коштів, планується повністю відремонтувати дорогу з Тернополя до Сатанова, для того, щоб отримати іще одне якісне сполучення із Хмельниччиною.

Нагадаємо, наразі також оголошено тендер на проведення поточного середнього ремонту дороги Гримайлів-Сатанів, яка є частиною державної траси Т-09-03 Галич-Підгайці-Сатанів.

Читайте також:
Огляд автомобіля Ford Kuga

Коментувати

Попередня стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 14 травня

Наступна стаття

У Тернополі почнуть масштабну реконструкцію існуючої об’їзної