Укрзалізниця запрошує тернополян на роботу – зарплата до 15000 гривень

Тернопіль, вокзал

Жителям Тернопільщини цьогоріч «Укрзалізниця» запропонувала 62 вакансії

У січні-жовтні 2021 року Тернопільські виробничі підрозділи регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» мали потребу в 62 працівниках різних професій.

Про це сьогодні, 3 листопада, інформує прес-служба Тернопільського обласного центру зайнятості.

Роботу пропонували у виробничих підрозділах: Тернопільська дистанція сигналізації і зв’язку, Тернопільський колійний ремонтно-механічний завод, дистанція колії, Тернопільська дистанція електропостачання, Тернопільська дирекція залізничних перевезень, локомотивне депо Тернопіль, експлуатаційне вагонне депо Тернопіль.

Станом на 2 листопада 2021 року актуальними є 28 вакансій за професіями: черговий по залізничній станції, монтер колії, технік, слюсар з ремонту рухомого складу, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, слюсар-сантехнік, слюсар-електрик з ремонту електроустаткування, складач поїздів, бригадир (звільнений) з поточного утримання й ремонту колій та штучних споруд, регулювальник швидкості руху вагонів. Зарплата у цих вакансіях – до 15000 гривень.

Якщо у Вас немає відповідної освіти, професії токаря, маляра можна здобути в Одеському, Рівненському, Харківському, Луганському центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. А професії вузької спеціалізації, які використовуються у залізничній галузі, – в центрах професійного розвитку персоналу ПАТ «Укрзалізниця», за спрямуванням служби зайнятості.

За більш детальною інформацією звертайтеся у місцевий підрозділ Тернопільської обласної служби зайнятості.

Читайте також:
Робота у Чорткові: свіжі вакансії за жовтень

Коментувати

Попередня стаття

На Теребовлянщині у полі згорів трактор

Наступна стаття

Центр оперативного інформування про безпекову ситуацію поблизу державного кордону України