Дитячі шапки: як обрати та де купити

дитячі шапки

Купуючи щось для дитини – завжди слід обирати найкраще (йдеться не про найдорожче). Особливо, якщо це стосується якості та матеріалу, адже останній може викликати як подразнення, так і алергічні реакції.

Це стосується абсолютно всіх видів товарів. Проте сьогодні ми розповімо про дитячі шапки – як їх обрати та де купити.

Як обрати дитячу шапку

Обираючи дитячу шапку, слід звертати увагу на ряд факторів, від яких залежить не лише комфорт, але й здоров’я дитини. Зокрема, йдеться про такі нюанси:

  1. Сезонність. На зиму, весняно-осінні чи літні. До останніх відносяться різноманітні панамки, кепки, капелюшки, які необхідні, аби вберегти маленьку голівку від суворих сонячних променів.
  2. Матеріал. В даному випадку все залежить від попереднього фактору, оскільки чим холодніше, тим цупкішу тканину використовують для пошиття. Проте все ж добре, коли це буде щось натуральне – льон, бавовна тощо.
  3. Наповнювач/утеплювач. Синтепон, хутро, фліс тощо. Від утеплювача залежить, які температури зможе «витримувати» шапка, захищаючи голівку дитини від холоду.
  4. Розмір. Для діток, особливо немовлят, одяг найчастіше розділяють за віком – 0-3 місяці, 6-9 місяців, 12-18 місяців тощо. Проте не завжди такий розподіл відповідає чітким замірам. Ба більше, кожна дитина індивідуальна, а одяг має властивість маломірити. Саме тому слід відштовхуватися від об’єму голови в найширшому місці.

Важливо: ніколи не купляйте дитині, особливо немовляті, шапку «на виріст». Вона повинна щільно прилягати до голівки, проте не тиснути та не злітати.

Важливо: попри сезонність та інші фактори, обирайте кінцевий продукт, що «дихає». Тобто, шапка не повинна створювати парниково ефекту, парити голівку.

Де купити

Відправлятися за дитячим одягом слід у спеціалізовані магазини. Чи не найбільший вибір шапок представлений в інтернет-маркеті «Шапкин двор».

Серед переваг магазину:

  1. Великий асортимент товарів.
  2. Лише якісна продукція.
  3. Приємні ціни – нижчі, ніж у конкурентів.
  4. Швидка доставка в будь-який куточок України.
  5. Часті знижки та акції.
  6. Програма лояльності для постійних клієнтів.
  7. Можливість обміну та повернення.

Як бачимо, обираючи шапку для дитини, слід звертати увагу на ряд факторів. Від них залежить комфорт дитини, а також – чи не буде в неї алергічних реакцій. Великий асортимент товарів представлений в інтернет-маркеті «Шапкин двор». Магазин пропонує якісні товари, приємні ціни та швидку доставку. Проте не слід забувати про приємні бонуси та часті знижки.

Коментувати

Попередня стаття

У Підгайцях судили чоловіка, який зрізав у лісі молоде деревце

Наступна стаття

У Кам’янках аварія з потерпілими: рух ускладнено