На в’їздах у Кременець встановили два поліцейських пости (ВІДЕО)

Додаткові заходи безпеки з метою непоширення коронавірусної інфекції  вживають працівники поліції у Кременці.

Останнім часом там зафіксовано зростання випадків зараження небезпечною  недугою, зазначають у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

З 19 травня на в’їздах у Кременець встановили два поліцейських пости. Вони працюватимуть щоденно з 7 до 22 години.

Як розповів заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Михайло Білецький, у місто будуть пропускати автомобілі під керуванням осіб, які там зареєстровані, проживають або працюють, а також спецтранспорт, який забезпечує важливі сфери життєдіяльності населеного пункту. Рух інших транспортних засобів буде здійснюватися в обхід Кременця.

Правоохоронці проводитимуть профілактично-роз’яснювальну роботу з громадянами щодо важливості не порушувати встановлені обмеження та, у разі потреби, надаватимуть допомогу в межах своєї компетенції.

Превентивну роботу поліцейські посилюють в самому райцентрі. У місті працюватимуть автопатрулі, які стежитимуть за дотримання вимог карантину суб’єктами господарювання, місцевими жителями. Вимоги незмінні: носіння захисних масок, збереження соціальної дистанції, недопущення скупчення великої кількості людей. Такі заходи вживаються задля запобігання розповсюдженню вірусної інфекції, а не з метою покарання.

Поліцейські звертаються до мешканців Кременця дотримуватися правил карантину та без потреби не відвідувати громадських місць.

Нагадаємо, як раніше уже повідомлялося, за минулу добу на Тернопільщині не виявлено нових випадків зараження коронавірусом.

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі на “Канаді” вкрали автомобіль “Ауді”

Наступна стаття

На Тернопільщині у результаті аварії загинув 27-річний мотоцикліст