Винесли товару на кілька тисяч: у Козівському районі обікрали сільський магазин

патрульна поліція

Раніше судимого жителя Козівського району місцеві поліцейські затримали за вчинення крадіжки з магазину
34-річний зловмисник обікрав крамницю у селі Августівка, де сам мешкає. З торгового закладу виніс товару на майже три тисячі гривень та пів тисячі готівкою, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

“До співробітників Козівського відділення поліції із заявою звернувся приватний підприємець та повідомив, що хтось проник до його крамниці, що у селі Августівка. З прилавка зникли продукти харчування та інші товари на суму майже три тисячі гривень, а з каси – 550 гривень”. – йдеться у повідомленні.

Правоохоронцями було встановлено, до злочину причетний місцевий житель. 34-річний крадій уже неодноразово був судимий за майнові злочини. До чужої крамниці проник, пошкодивши замки вхідних дверей.

Під час затримання в порядку статті 208 КПК поліцейські вилучили у зловмисника крадені гроші та частину поцуплених продуктів.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 3 статті 185 ККУ. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Читайте також:
У Польщі в результаті ДТП загинув 41-річний українець

Коментувати

Попередня стаття

Представники двох громад Тернопільщини пікетували Зеленського

Наступна стаття

Без права внесення застави: за побиття двох хлопців арештували жителя Підгаєцького району