Спалах коронавірусу під Тернополем – у Баворові підприємець запросив на день народження 60 людей

Поліцейські Тернопільщини перевіряють причини спалаху коронавірусної інфекції у Великогаївській об’єднаній територіальній громаді.

На початку червня стався спалах коранавірусної інфекції у селах Застав’є, Баворів, Прошова, Дичків, що на території Великогаївської об’єднаної територіальної громади.

Загалом було підтверджено 28 випадків, інформують у прес-службі Головного управління Націаональної поліції у Тернопільській області.

Співробітники Тернопільського відділення поліції отримали інформацію, що 22 травня у селі Баворів місцевий підприємець гучно святкував свій день народження, куди були запрошені шістдесят гостей. Дійство відбувалося в орендованому приміщенні столової. На той час, згідно карантинних норм, проводити такі заходи було заборонено. Чи пов’язаний сплеск захворюваності зі святкуванням, – поліцейські встановлюють.

Відомості внесено до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень. Проводиться перевірка.

Нагадаємо, закладам громадського харчування дозволили прийом відвідувачів усередині з 5 червня. Але масові заходи у таких закладах і надалі заборонені. До цього їм дозволялося обслуговувати відвідувачів на літніх майданчиках чи працювати на доставку.

Як раніше повідомлялося, за минулу добу на Тернопільщині виявили 36 випадків зараження коронавірусною інфекцією, більшість із яких у Тернополі та Тернопільському районі.

Коментувати

Попередня стаття

Мама сказала іти на роботу: 26-річний тернополянин жорстоко порізав своїх батьків

Наступна стаття

Рішення прийнято: тернопільська Нива виходить у першу лігу