До пенсіонерки з Шумщини на Миколая прийшов розбійник із сокирою і відібрав усі гроші

сільська хата, Тилявка

Зловмисник ввечері, 19 грудня, увірвався до будинку 84-річної жительки Кременецького району та, погрожуючи їй сокирою, відібрав усі заощадження.

Поліцейські встановили особу нападника та затримали його відповідно до статті 208 КПК.

Про це сьогодні, 23 грудня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області, передає ternopolis.te.ua.

До співробітників Кременецького районного відділу поліції надійшло повідомлення від жительки Шумської міської громади про те, що 19 грудня близько 22-ї години до помешкання її матері проник  невідомий чоловік та забрав у неї  гроші. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що потерпіла, 84-річна жінка, проживає в будинку сама у селі Тилявка. Зловмисник  потрапив досередини, відваживши металопластикове вікно. Погрожуючи пенсіонерці сокирою,  відібрав у неї  2 700 гривень та втік.

Слідчі та експерти-криміналісти провели детальний огляд місця події і  вилучили сліди злочину, а співробітники карного розшуку районного відділу поліції спільно з колегами з обласного управління    розпочали пошуки розбійника.

У ході оперативних заходів оперативники затримали зловмисника впродовж доби. Ним виявився неодноразово судимий 42-річний житель Шумської громади. У нього виявлено знаряддя злочину та інші речові докази, які вказують на його причетність  до нападу.

Фігуранту оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187  (розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Також суд обрав йому запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою без права внесення застави. За вчинене йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Коментувати

Попередня стаття

Фермер року: Петро Гадз отримав престижну телепремію “Гордість Тернопілля”

Наступна стаття

Суд покарав винуватця смертельної ДТП, яка трапилася поблизу Тернополя