Поки без медалей: Олена Підгрушна в естафеті залишилася без нагороди

Поки що українські біатлоністи цього сезону на Кубку світу ще не здобули жодної нагороди.

Наразі найкраща позиція – в жіночій естафеті минулого етапу – лише п’ята сходинка. Сьогодні ж результат був дещо гіршим.

На перший етап вийшла вже традиційна у цьому сезоні забійниця Дарія Блашко. «Лежку» українка закрила «чисто», виїхавши на трасу сьомою з відставанням у 5,7 секунди. «Стійка» для Дарії пройшла з вісьмома пострілами.

На свій етап Юлія Джима вийшла дев’ятою +34,4 сек. Першу стрільбу українка відпрацювала «чисто», піднявшись на восьму позицію – +36,5 сек. Останній для себе вогневий рубіж Юля закрила теж без використання запасних патронів, виїхавши на третю позицію +3,6 сек. На трасі Джима дещо поступилася лідерам. Як результат, естафетну паличку спортсменка передала п’ятою з відставанням в 11,4 сек.

Першу для себе стрільбу Валентина Семеренко відпрацювала з семи, як результат – четверта сходинка та +24,4 сек. «Стійку» біатлоністка закрила з восьми.

На останній етап титулована тернополянка, капітан жіночої збірної Олена Підгрушна вийшла сьомою з відставанням у 1:09,2 хв. «Лежку» спортсменка відпрацювала ідеально, виїхавши шостою +1:20,1 хв. «Стійку» біатлоністка закрила з семи пострілів.

Фінішувала Олена Підгрушна лише сьомою з відставанням від лідера в 1:13,3 хв.

До слова, перемогу здобула збірна Норвегії. Другу сходинку посіли француженки. Третіми стали дівчата зі Швеції.

Христина СЛОТА

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі готують зимове містечко – до відкриття ялинки залишились лічені дні (ФОТО)

Наступна стаття

Свято Андрія: традиції, звичаї, прикмети