Citroen C три Aircross: комплектація

Сітроен С3

Citroën є синонімом комфорту і всього за кілька метрів за кермом Citroën C3 Aircross, щоб підтвердити, що цей компактний позашляховик також повністю поважає ДНК французького бренду.

Це не просто питання водіння, а загальне відчуття. Підняті сидіння, великі вікна, натуральні кольорові покриття інтер’єрів відразу створюють відчуття комфорту. Тоді, звісно, ​​виникає питання динаміки. C3 Aircross має добре налаштовану підвіску, яка ефективно поглинає нерівність ґрунту, не будучи надмірно поступатися. Рульове управління, навпаки, легке і не втомлює навіть на самих звивистих стежках, але при цьому приємно комунікабельне: щире і досить прогресивне. Купити Сітроен С3 можна тут.

Витрати

Заявлені французьким виробником показники споживання для C3 Aircross, безумовно, цікаві. Бензинові версії обіцяють пробіг 20 км / л завдяки технології PureTech, а дизельні версії підходять для тих, хто подорожує з певною частотою, оскільки дозволяють пробігти близько 25 км / л.

Розміри та особливості

Що стосується механіки, то в нашому тесті автомобіль був оснащений трициліндровим бензиновим двигуном 1,2 потужністю 130 кінських сил в поєднанні з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Він не такий просунутий, як 8-ступінчастий, який є в інших моделях, але він добре справляється зі своєю роботою, також враховуючи, що ми маємо справу з дуже універсальним автомобілем, але загалом призначеним для подорожей на короткі та середні відстані.

Двигун (який представлений тут у своїй найефективнішій версії) має гарну прогресію, що гарантується наддувом, який допомагає розподілити крутний момент навіть на оборотах трохи вище мінімальних, і втрачає енергію лише при наближенні до червоних областей обмежувача.

Однак на звичайних швидкостях він еластичний і досить чуйний. Коробка передач дуже плавна: має м’яке перемикання передач і правильну логіку роботи, здатна задовольнити побажання водія. Відмінно підходить для міста, де ви можете оцінити можливість забути ліву ногу, він також виконує свій обов’язок на заміських ділянках.

Комплектація

У списку C3 Aircross п’ять нарядів.

  • Live

Представляє налаштування для доступу до діапазону.

  • Відчуття

Додає корисні аксесуари, особливо під час міської їзди.

  • Блиск

Має більший технологічний потенціал.

  • Shine Pack

Представляє вершину асортименту з точки зору обладнання.

  • Серія C

Ексклюзивна серія, що характеризується більш витонченим виглядом.

Навіщо його купувати

  • Розміри

C3 Aircross має ідеальні розміри для пересування містом, водночас підморгуючи світ позашляховиків.

  • Двигуни

Можливість все ще зосередитися на дизельних агрегатах цікава.

  • Простір

Простір на борту чудовий у порівнянні із зовнішніми розмірами.

Коментувати

Попередня стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика станом на 12 грудня

Наступна стаття

Дощ та мокрий сніг: якою буде погода на Тернопільщині у понеділок, 13 грудня