Огляд TWS навушників KZ S2: чи щось змінилося

навушники

З 2019 року KZ намагається увійти у світ TWS. З моменту першого кроку, яким є KZ T1, вони випускають більше моделей TWS причому з досить високою швидкістю.

За допомогою KZ S2 розглянемо лінійку KZ TWS, і щоб краще розібратися, ми взяли матеріал про дані навушники на сайті салону персоналізованого аудіо Саундмаг де можна знайти огляди також на інші не менш цікаві моделі.

Збірка та аксесуари

TWS навушники KZ S2 є простим пакетом, про який особливо нема чого говорити. Зарядний кейс має пластиковий корпус із магнітною кришкою. Він має роз’єм Type-C внизу для зарядки та кнопку ззаду, щоб перевірити час автономної роботи чохла. Збоку корпусу, крім роз’ємів IEM, посередині є індикатор заряду батареї. В цілому, чохол невеликий та зручний для перенесення.

KZ S2 має псевдокастомний корпус, який в основному виготовлений із пластику. На задній панелі пристрою є сенсорний датчик для відтворення музики та керування викликами зі світловим індикатором прямо під ним. KZ S2 досить легкі, вони також зручні у носінні.

Підключення KZ S2 прийнятне, враховуючи якість та ціну. Поки людина залишається на відстані не більше 6 метрів від пристрою, до якого підключено гаджет, навушники будуть давати чіткий звук і не відключаться.

Звук

KZ S2 має V-подібний підпис та кілька проблем. Ось основне:

  • Бас мимоволі переходить у середні частоти, і звучить нечітко, і навіть “каламутно”.
  • Жіночий вокал настільки енергійний, що стає надто неприємним та гучним.
  • У KZ S2 також жахливо звучить рейв та панк музика. “Білий шум” звучить надто перевантажено. В особливо завантажених треках ноти часто зливаються один з одним.
  • З цих причин не варто використовувати KZ S2 з Instrumental, Orchestra, J-Pop, панк, рок та нойз музикою.

Якщо порівнювати з попередніми моделями, то S2 вдалося бути менш виснажливим і мати трохи кращу технічність. Ці навушники мають багато енергії у верхній частині середніх та високих частот, що подобається багатьом любителям електронної музики.

Якщо зважати на ціну цього TWS у порівнянні з враженням про KZ S2, то це можна описати так: “ви отримуєте те, за що заплатили”. Вони не погані, але поки що не здатні вразити.

Висновок

У кращому випадку, думаю, що S2 – це просто ще одна спроба KZ бути собою (хоча цього разу трохи краще).

Для людей з обмеженим бюджетом, яким справді потрібний TWS IEM, який “просто працює”, KZ S2 – один із найкращих варіантів. Враховуючи, що вони коштують 50 доларів, не варто скаржитися чи хотіти чогось більшого за ту саму суму, оскільки це неможливо.

https://soundmag.ua/uk/useful/obzor-knowledge-zenith-s2-tws-rabota-nad-oshibkami.html

Коментувати

Попередня стаття

Вночі у Заліщиках згорів автомобіль “Жигулі”

Наступна стаття

У Чорткові горів склад підприємства з виготовлення гумових виробів