Натяжні стелі – рекомендований вибір номер один для всіх типів приміщень

В наш час є велика кількість будівельних декоративних матеріалів, які дозволять надати кімнатам бажаного вигляду та втілити всі мрії.

Натяжні стелі за посиланням https://www.briton.com.ua/lviv/ у Львові, як вид обробки приміщення, рекомендує велика кількість майстрів та експертів сфери будівництва. Натяжні стелі з ПВХ-плівки мають неабияку популярність – і це не дивно, адже даний матеріал нараховує безліч переваг та практично не має мінусів.

В першу чергу, натяжна стеля – це завжди швидко, естетично, недорого та доступно. Даний оздоблювальний матеріал не тріскається, не провисає, не вигорає, витримує затоплення та має розкішний вигляд довгі роки. Тому однозначно підвісна конструкція даної категорії варта уваги. Більш детально можна розглянути окремі плюси такого типу стель.

Швидкий монтаж, як перший вагомий плюс

Дуже важливою перевагою натяжних стель є швидкий та легкий процес установки. Під час їх монтажу, власнику також не доведеться виносити важкі меблі з кімнат або іншим чином додатково підготовлювати будинок. Робота виконується не тільки за мінімальний час, а і без бруду та пилу. Достатньо винести з приміщення живі квіти та домашніх тварин. Єдине, що може збільшити час монтажу, це:

  • розмір кімнати;
  • кількість світильників;
  • складність замовлення, тобто побажання клієнта з приводу форм, кількості рівнів, додаткових вставок тощо.

Наприклад, встановити білі натяжні стелі в кімнаті середнього розміру з оптимальною кількістю джерел світла та без складних форм можна приблизно за чотири години. Монтаж гіпсокартонного типу стелі в ідентичному приміщенні займе, як мінімум в п’ять раз більше часу.

Практичність – друга важлива перевага

Даний тип матеріалу є практичним та універсальним. Він не потребує складного догляду, використання додаткових засобів прибирання тощо. Щоб натяжний верх не втрачав красивого вигляду, його достатньо легко протирати від пилу вологою або сухою ганчіркою та обережно знімати павутину. Підвісні конструкції є гарним варіантом для різноманітних кімнат, вони підходять, як для спальні, так і для ванни чи кухні.

Довговічність – третій плюс

Як показує практика, стелі з ПВХ дуже витривалі та довго не піддаються старінню. З них не злітає фарба, вони не тріскаються, не потребують регулярного підфарбовування. Мінімальний термін експлуатації такого матеріалу складає 20-30 років. Навіть білі натяжні полотна з термопластичного полімерного полівінілхлориду не жовтіють, а зберігають свою елегантну білосніжність протягом значного часу, не залежно від місця установки.

Безпечність матеріалу – фактор, який вартий уваги

Вплив будівельних матеріалів є важливим показником для віддавання переваги тому чи іншому товару. ПВХ плівка є абсолютно безпечною, вона не виділяє неприємного шкідливого запаху. При допустимих підвищеннях чи зниженнях температур зберігає свої характеристики. Навіть під час впливу відкритого вогню матеріал не швидко займається, а лише плавиться, тобто він не горить та не розповсюджує вогонь.

Перераховані переваги доводять, що натяжні стелі – це однозначно правильне рішення, яке дозволить раціонально використати кошти та час.

Коментувати

Попередня стаття

В аварії поблизу Тернополя загинув водій автомобіля “Volkswagen Touareg”

Наступна стаття

SMM і таргетинг: нові затребувані напрямки