SMM і таргетинг: нові затребувані напрямки

Сьогодні ледь не щодня з’являється щораз більше нових професій, які не лише відкривають нові можливості, але й дозволять непогано заробити.

Ба більше, для їхнього освоєння не потрібно багато років вчитися в університеті. Так, можна пройти SMM курси в IT академії STEP, щоб здобути бажану професію.

Проте, для початку слід хоча б приблизно розуміти, що це за нові напрямки та які їхні перспективи.

SMM і таргетинг

Мережа інтернет активно заполоняє собою всі сфери. Це стосується не тільки розваг, але й бізнесу. Ба більше, і те і те тепер вдало поєднують.

SMM (він же маркетинг у соціальних мережах) – це величезний комплекс різноманітних заходів, направлених на просування продукції в соціальних мережах, збільшення кількості клієнтів та прибутку в цілому. SMM передбачає використання всіх існуючих платформ, створюючи для охоплення кросмедійний контент.

Одним з елементів SMM є таргетинг. Це – своєрідний механізм, який дозволяє налаштовувати показ реклами відповідного сегменту лише для конкретно обраних категорій. Наприклад, створення реклами, яка транслюватиметься всім користувачам Фейсбук у віці 18-27 років, що проживають на Західній Україні.

Важливо: вміння правильно проаналізувати аудиторію, визначитися з її запитами та налаштувати контент і є ключем до вдалого SMM.

Як стати спеціалістом SMM

Хоч це і здається доволі легкою роботою, насправді – все далеко не так. SMM повинно працювати ефективно, а для цього слід володіти різноманітними інструментами.

Так, хороший таргетолог повинен:

  1. Аналізувати не лише продукт, який буде просуватися, але й аудиторію, для якої він передбачений.
  2. Створювати кросмедійні тексти (контент загалом), підлаштовуючи їх під різні платформи.
  3. Опанувати інструменти для аналізу результатів охоплення.
  4. Вміти налаштовувати параметри показу реклами та вибірки охопленої аудиторії.

Важливо: всіх нюансів є значно більше, працюють вони лише в сукупності.

Стати одним з кращих таргетологів та спеціалістів SMM вам допоможе IT академія STEP, з якою можна ознайомитися за посиланням https://cloud.itstep.org. За два тижні (саме стільки триває курс) ви освоїте ази SMM, здобудете необхідну базу навиків та знатимете, які інструменти слід використовувати в роботі. Ба більше, здобудете безцінний досвід, практикуючись в роботі з відомими брендами.

Як бачимо, сьогодні є щораз більше професій для роботи в інтернеті. І сфера SMM – чи не найприбутковіша. А що головне – здобути нову професію в IT академії STEP можна лише за два тижні!

Коментувати

Попередня стаття

Натяжні стелі – рекомендований вибір номер один для всіх типів приміщень

Наступна стаття

Житель Шумщини під час обрізання дерев отримав смертельні травми