iPhone 13 Pro Max: основні переваги

айфон

iPhone 13 Pro Max користується великою популярністю. Багато хто каже про те, що це ідеальний смартфон, оскільки він підходить для будь-якого використання.

Цей гаджет робить дуже якісні відео, фото, а ще виробник обладнав його спеціальним кінематографічним ефектом. Тож тепер знімати фільми та кліпи можна навіть на телефон. Частота оновлення екрану адаптивна, тому кожен зможе насолоджуватися контентом в найвищій якості. Плюс слід зазначити, що так вдасться захистити очі від перевтомлення, оскільки телефон самостійно буде обирати режим, в якому буде демонструватися фото, відео, стрічка новин, гра або щось інше.

Переваги iPhone 13 Pro Max

Зараз можна придбати цей телефон у декількох кольорах. Великою популярністю користуються такі, як графітовий, срібний, небесно-блакитний та золотий. Якщо казати про плюси, то точно потрібно почати безпосередньо з екрана. Він має розмір до 6.7 дюймів. Це доволі великий дисплей, тому слід одразу зазначити, що таким гаджетом керувати однією рукою дуже складно, тож це потрібно враховувати під час вибору. Для когось це взагалі не проблема, тож кожен до цього питання підходить індивідуально.

Роздільна здатність моделі складає 284 x 2778. Якщо казати про частоту оновлень, то її можна регулювати. Наприклад, це може бути, як 10, так і 120 Гц. Є можливість ручного налаштування, проте краще одразу обрати автоматичне. Так телефон буде обирати той варіант, який більше підходить безпосередньо для експлуатації, залежно від того, який контент споживається. Так можна не тільки захистити очі від перевтомлення, а ще й продовжити тривалість роботи Айфона 13 Про Макс від батареї без додаткової підзарядки, що теж великий плюс.

Використав виробник в цій моделі екран Super Retina XDR. В нього надвисока щільність пікселів, як відомо за характеристиками, які оприлюднила компанія. Слід зазначити, що фото, текст, відео або будь-який інший контент виглядатимуть максимально чітко. Автоматична яскравість складає 1000-1200 ніт. Все залежить від того, що саме дивиться споживач. Як правило, телефон самостійно обирає найкращій режим. Відомо, що за якістю роботи екрану ця модель майже на 30% випереджає минуле покоління. Тож, якщо хтось раніше скаржився на те, що чорний колір погано видно під прямими сонячними променями, то тепер такої проблеми не буде. Все чітко, деталізовано, якісно.

Ще слід зазначити, що виробник додав в модель спеціальну інтелектуальну технологію під назвою True Tone. Вона безпосередньо необхідна для того, щоб колірна температура екрану повністю відповідала навколишньому освітленню. Тож, не потрібно буде самостійно все регулювати. Телефон працює автоматично, а це дуже зручно. Ще виробник додав таку функцію, як Wide Color. Завдяки цьому відтінки стали яскравішими. Вони максимально насичені, проте виглядають природньо. Таке рішення дозволяє створювати та споживати реалістичний контент. Але можна вимкнути цей режим, якщо хочеться картинки з максимально використаними відтінками.

Коментувати

Попередня стаття

Поблизу Копичинців вітер повалив на дорогу кілька дерев (ФОТО)

Наступна стаття

Водій “Жигулів”, який в Острові збив дитину, отримав 34000 грн штрафу і два роки обмеження волі