Як обрати та де купити акумулятор

Автомобільний акумулятор – одна з найголовніших деталей в транспортному засобі. Саме він відповідає за роботу геть усього.

Без акумулятора авто не лише не вдасться завести, але й навіть відкрити пультом дистанційного керування. Тому до вибору автомобільного акумулятора слід підійти максимально скрупульозно. Ба більше, він має певні вимоги до експлуатації та умов догляду.

Сьогодні ми розповімо про те, як обрати та де купити акумулятор 60.

Як обрати автомобільний акумулятор

Як уже зазначалося, від акумулятора залежить справність роботи всього автомобіля. Саме тому до цього слід підійти максимально відповідально.

Так, при виборі акумулятора експерти радять звертати увагу на такі параметри:

  1. Для якого транспортного засобу – легкового автомобіля, вантажівки чи мотоциклів/квадроциклів. Якщо акумулятор для вантажівки важко сплутати з чимось (величезна коробка, вагою від 12 кілограмів), то акумулятори для потужних мотоциклів майже ідентичні за розмірами з акумуляторами для компактних авто. Проте різниця все ж є. Так, для мото акумулятор видає 6В, тоді як для авто – 12В, а для вантажівок – 24В.
  2. Принцип обслуговування. Тут всі акумулятори діляться на три великі групи:
    1. Необслуговувані. Такі акумулятори не потребують ніяких маніпуляцій, проте термін їхньої служби обмежений від 4 до 8 років, залежно від умов експлуатації.
    2. Малообслуговувані. Зрідка потребують заливу дистильованої води.
    3. Ті, що обслуговуються постійно. Вони вимагають періодичних перевірок та заміни дистильованої води.
  3. А/год, або номінальна ємність. Цей показник коливається в межах 40-понад 80 А/год. Вибір цього критерія залежить від об’єму двигуна автівки. Так, при 1,6л потрібно 44-48 А/год, тоді як для 3,5л буде замало 70 А/год.
  4. Розмір. Більшість роз’ємів для акумуляторів універсальні. Проте є марки авто, під які слід підбирати конкретний розмір.

Де купити

Сьогодні купити автомобільний акумулятор можна в будь-якому профільному магазині чи навіть замовити в мережі. Проте найкраще буде – обрати інтернет-маркет A-Mega Auto.

Серед переваг дилера слід виділити великий асортимент акумуляторів від провідних світових виробників, приємні ціни, швидка доста, зручні способи оплати та гарантія на кожну одиницю товару.

Як бачимо, сьогодні немає проблеми в тому, аби купити автомобільний акумулятор. Проте попередньо його слід правильно обрати. В цьому вам допоможуть експерти A-Mega Auto. Також магазин пропонує великий асортимент товарів за приємними цінами й не тільки!

Коментувати

Попередня стаття

Народній депутатці з Тернополя оголосили підозру: торгувала дозволом на перетин кордону

Наступна стаття

На Шумщині перекинувся автомобіль. Четверо людей травмовано