Вантажоперевезення: чому це вигідно та до кого звернутися?

За останні кілька років в Україні та й в усьому світі вантажоперевезення автомобілями стали особливо популярними і затребуваними.

Вантажівки можуть доставляти будь-які вантажі, навіть небезпечні та негабарити, на будь-які відстані (зокрема, й мандруючи поромами та різними переправами). Тому й не дивно, що зараз багато хто йде в цей бізнес.

Сьогодні ми розповімо про переваги Автомобільні перевезення вантажів по Україні та до кого слід звертатися в такому випадку.

Переваги автомобільних перевезень

Як уже зазначалося, вантажні автомобільні перевезення наразі є одними з найпопулярніших у світі, зокрема, й в Україні. І це не дивно, адже серед переваг такого виду доставок вантажів слід виділити наступне:

  1. Можливість доставки в будь-який куточок. Автомобілі можуть їхати куди завгодно. Це не потяги, що потребують рейок, чи літаки, для яких необхідні аеропорти.
  2. Великий діапазон вантажів. Автомобілі можуть перевозити геть усе: негабарити, продукти, продовольство, паливо, скот та інших тварин, інші транспортні засоби тощо. Для кожного з видів вантажів є своєрідні причепи й трали (а ще лавети, рефрижератори тощо).
  3. Економічність. З усіх видів транспорту, автомобілі – найекономічніші для доставки вантажів. Вони беруть відносно небагато палива (в середньому, на 100 кілометрів необхідно 28-35 літрів дизеля чи бензини).
  4. Універсальність. Якщо це не спеціалізовані платформи чи лавети, то один вид причепа може перевозити різноманітні вантажі без будь-які попередньої на то підготовки. До прикладу, стандартний причіп може розміщувати спочатку деревину, а потім – побутову техніку тощо. Те ж сам стосується і рефрижераторів – від ліків та продуктів, до живих квітів.

Де замовити послуги

Зважаючи на великий попит, суттєво зросла і пропозиція. Саме тому сьогодні є чимало компаній, що пропонують вантажні перевезення як по Україні, так і поза її межами. Однією з таких є фірма VladTrans.

Серед переваг компанії:

  1. Багаторічний досвід роботи на українському ринку.
  2. Нові автомобілі та причепи, які відповідають всім стандартам.
  3. Лише професійні водії та логісти.
  4. Приємні ціни.
  5. Швидке виконання замовлень.
  6. Знижки для постійних замовників.

Як бачимо, сьогодні немає проблеми в тому, щоб доставити кудись вантаж. Особливо, якщо звернутися за допомогою до VladTrans. Тут на вас чекають приємні ціни та швидка якісна робота.

Коментувати

Попередня стаття

Пережили важку ніч: небесні бої тривали в тому числі й у повітряному просторі Тернопільщини

Наступна стаття

Галицьке дербі: тернопільська “Нива” здобула перемогу над “Прикарпаттям”