Технодент: якісне обладнання для стоматологічних клінік

За останні кілька років медицина суттєво просунулася вперед. Особливо це стосується різноманітної техніки та приладів для діагностики, лікування різного роду хвороб.

Чи не найактивніше розвивається саме стоматологія. І це не дивно, адже великий попит породжує ще більшу пропозицію.

Сьогодні ми розповімо про те, як обрати прилади для стоматологічних кабінетів, та чому їхній найкращий дилер – Технодент Проект.

Як обирати прилади для стоматологічних кабінетів

Кожен власник стоматологічного кабінету знає, в якому напрямку рухатиметься його клініка, зокрема, – лікування, хірургія, ортодонтія, протезування тощо. Саме, відштовхуючись від цього, обирається персонал, облаштовуються кабінети, закуповуються прилади.

І добре, якщо власник клініки – практикуючий лікар, який сам знає, що і в якій кількості потрібно. Хоча навіть тут чи не найкращі стоматологи можуть пасти задніх, оскільки гнатися за новинками та прогресивними методами вельми і вельми складно.

Загалом, обираючи обладнання для стоматологічного кабінету, слід зважати на наступні фактори:

  1. Напрям роботи. Загалом, їх є чотири основні напрямки – протезування, ортодонтія, хірургія та загальне лікування. Останній – найпоширеніший та найзатребуваніший, а тому потребує стандартного набору інструментів та приладів, які побіжно використовуються й у інших напрямках.
  2. Вміння лікаря. Дуже важливо, аби стоматолог та інший медичний персонал знав, як використовувати той чи інший прилад. Зокрема, це стосується новітніх апаратів для проведення обстежень, моделювання, протезування тощо. Якщо лікар не знає новітнього обладнання, є два виходи – підвищення кваліфікації, або вибір старіший моделей.
  3. Ціна. Це великий і дуже важливий фактор для самої клініки. Все стоматологічне обладнання недешеве. Так, навіть «звичайне» крісло може коштувати до 60 тисяч доларів! Вже не кажучи, про якісь новітні розробки.

Де купляти обладнання

Сьогодні в Україні не дуже великий вибір стоматологічного обладнання. Привозити новітні розробки доводиться з-за кордону, шукаючи гранти на покупки чи спонсорів. Проте все змінює Технодент Проект.

Дилер працює на ринку України вже понад 25 років, надаючи якісне новітнє обладнання для приватних та державних стоматологічних клінік. Окрім великого асортименту та помірних цін, Технодент пропонує розстрочку в гривнях, що доволі привабливо для початківців.

Як бачимо, навіть зараз доволі складно знайти якісне стоматологічне обладнання. Проте, з усім цим допомагає Технодент Проект. Дилер пропонує великий асортимент новітнього обладнання, приємні ціни та навіть розстрочку у гривнях!

Коментувати

Попередня стаття

Табак для самокруток: путешествие в мир ароматов

Наступна стаття

На Теребовлянщині у річці Серет втопився 67-річний чоловік