Як дізнатись, скільки ще буде заряджатись Айфон 15

Айфон

З того часу як вийшов найперший смартфон від компанії Apple, власники гаджетів, які підключають їх до зарядного пристрою, ніколи не знали, скільки саме часу піде на повне заряджання.

Те ж саме відбувається у новому Айфон 15, який вражає своїм запасом батареї та іншими технічними характеристиками. При цьому конкуренти бренду — наприклад, Самсунг — демонструють час до повного заряду на екрані блокування. Насправді власники «яблучних» смартфонів теж можуть дізнатися, скільки ще до повного заряду. Достатньо скористатись деякими хитрощами.

Скільки часу заряджається Айфон

Оригінальна брендова техніка, яка представлена на сайті інтернет-магазину eStore.ua, завжди може похизуватись чудовим запасом автономної роботи. Але все одно гаджет потрібно заряджати. Щоб дізнатись, скільки ще часу залишилось, потрібно створити швидку команду, яка буде розраховувати час до повної зарядки. Крім того, вона вже готова у налаштуваннях, тому її потрібно буде просто активувати:

  1. Поставте свій смартфон на зарядку.
  2. Відкрийте додаток під назвою «Команди» та натисніть на пункт «Charge Time».
  3. Після цього програма автоматично оцінить те, скільки саме заряду залишилось на телефоні та скільки потрібно для досягнення 100%. Але враховуйте, що час не зазначається з точністю до хвилини.

Погрішність може складати до 5 хвилин. При цьому ви будете максимально точно знати, скільки ще вашому смартфону заряджатись.

Час до повного заряду акумулятора

Можливості програми «Команди» на цьому не обмежуються. Також можна створювати спеціальні автоматизовані опції, які будуть автоматично активуватись у відповідних умовах. Це легко зробити так:

  1. Відкрийте програму «Команди» та виберіть пункт «Автоматизація».
  2. Клікніть на розділ «Нова автоматизація».
  3. Внизу знайдіть пункт «Зарядний пристрій».
  4. Відмітьте розділ «Підключається» та приберіть галочку з «Відключається».
  5. Натисніть на «Негайний запуск» та деактивуйте перемикач «Повідомляти про запуск».
  6. Клікніть на кнопку «Далі».
  7. У переліку зі швидкими командами натисніть на «Charge Time».

Після цього можна тестувати встановлені налаштування. Достатньо тільки підключити свій Айфон до мережі для заряджання, зняти блокування екрана та відкрити робочий стіл. Ви зможете одразу побачити невелике вікно з рівнем заряду та дізнатися, скільки ще заряджатись гаджету.

Додатковий віджет на екрані блокування Айфона

Якщо автоматизація для опції «Charge Time» вам не підходить, то можна скористатися іншим варіантом — встановити віджет на екран блокування:

  1. Розблокуйте екран смартфона та затримайте на ньому палець.
  2. У режимі редагування виберіть місце де хочете бачити новий віджет та клікніть на кнопку «Налаштувати».
  3. Натисніть на місце з віджетами під годинником та у списку програм виберіть пункт «Команди».
  4. Виберіть оптимальний розмір віджету та клікніть на нього.
  5. Знайдіть команду для віджету.
  6. Збережіть всі налаштування та знову відкрийте екран блокування.

Після цього достатньо поставити телефон на зарядку, торкнутись новоствореного віджету та можна моніторити час, який потрібен для того, щоб повністю поповнити заряд акумулятору.

Коментувати

Попередня стаття

Casino First: багато ігор та хороші бонуси

Наступна стаття

У Кременці п’яний водій в’їхав в авто поліції, яка зупинила іншого п’яного водія