Камінь андезит: характеристики та його застосування

андезит

Камінь Андезит – це екологічний продукт з особливою вишуканістю, який завдяки широкому розмаїттю кольорів, відтінків і фактур забезпечує особливе зовнішнє та внутрішнє планування.

Він надає будинку, саду, квартирі, офісу, ресторану чи магазину особливо унікальну елегантність і гарний смак, а також фізичний і душевний комфорт та тепло, зниження стресу і негативної енергії.

Використання андезиту

Використовується андезит як зовнішня обшивка фасадів (будинків), цоколів, огорож, сходів, терас, опорних колон, басейнів, барбекю, мощення дворів або садових доріжок. Він також успішно використовується для внутрішнього оздоблення плиткою на кухні, у ванній кімнаті, у вітальні, на балконі, каміні, для покриття підлоги, як стільниці на кухні чи у ванній кімнаті, а також в як пороги.

Таким чином успішно цей камінь замінює плитку, пропонуючи багато інших варіантів для дизайну інтер’єру та персоналізації приміщень, відповідно до всіх екологічних переваг.

Декоративний камінь (розколотий камінь) пропонує можливість покрити деякі чудові кімнати для відпочинку та релаксації: водоспади, фонтани, підставки для квітів, маленькі замки і фонтани. Якщо трохи фантазувати, за його допомогою можна створити сад мрії або терасу мрії, яку кожен хоче.

Андезит для створення альпінарію

Частину саду, яка досі була не дуже помітною,  можна ефектно змінити за допомогою концепції альпінарію. Сад стає справді особливим, якщо він відображає індивідуальність його користувача.Під час вибору каменів для альпінарію альпінарію, варто звернути особливу увагу на андезит, який широко використовується у декорі та доступний у різних розмірах та формах. Андезит легко пристосувати до рельєфу і плану альпінарію, щоб створити єдність з рештою саду.

Переваги використання андезиту

Андезит широко використовується у сучасному будівництві і це не дивно, адже він має ряд переваг у порівнянні з іншими матеріали. Ось основні із них:
1. Міцність. Не кришиться, не ламається, витримує високий тиск, а відтак є чудовим матеріалом для будівництва.
2. Стійкість до погодних умов. Волога андезиту не страшна, а це значить, що він однаково успішно використовується, як для зовнішніх, так і для внутрішніх робіт.
3. Естетичний вигляд. Андезит вабить око своїм виглядом і завдяки цьому дуже добре вписується в інтер’єри та екстер’єри.
4. Доступна ціна. Цей камінь належить до недорогих природних матеріалів, а ціна, як правило, є важливим фактором у його широкому використанні.

Назва каменю андезит походить від назви гір Анд у Південній Америці. Саме там цей камінь найбільше поширений. Втім, цей природний матеріал присутній у ряді інших регіонів планети. В Україні великі родовища андезиту розташовані на Закарпатті. Власне й тому цей природний матеріал є доступним по ціні та широко використовуваним у будівництві.

Коментувати

Попередня стаття

Предстоящие тренды Hugo Boss

Наступна стаття

Понад два проміле: у Тернополі водійка “Фольксвагена” за п’яну їзду отримала 17000 грн штрафу