Обираємо сучасну кухню

кухня

Кухня – це те місце у квартирі, яке завжди вважається оазисом тепла та домашнього затишку.

Тому, якщо ви вирішили освіжити інтер’єр кухні, додати в нього сучасні нотки, варто подумати про придбання нового меблевого комплекту. На що слід обов’язково звернути увагу – дізнаваймося разом.

Важливі критерії вибору

В цілому купити кухонний комплект в сучасному стилі – не проблема. Великий вибір можна знайти у нашому інтернет-магазині за наступним посиланням https://fayni-mebli.com/ua/sovremennye-kuhni-komplektom.html. Та перш ніж зупинитися на тому чи іншому варіанті, варто звернути увагу на деякі критерії:

  1. Надійність. Через те, що кухонні меблі піддаються впливу зовнішніх чинників, вони мають бути виготовлені з міцного матеріалу.
  2. Функціональність. Головний момент полягає у правильному розташуванні меблів. Саме від цього залежить те, наскільки процес приготування та подачі на стіл їжі буде комфортним.
  3. Практичність. Потрібно до дрібниць продумати питання щодо розташування всіх частин кухонного гарнітура.
  4. Сучасність. При облаштуванні кухні враховуйте не лише естетичну складову інтер’єру, але й її гармонійність стосовно загальної композиції квартири.

Обираємо матеріал кухонного гарнітура

При виготовленні кухні використовуються різні матеріали. Так для шафок краще обирати натуральну деревину або ламіновану ДСП. Для їхніх фасадів – МДФ. Якщо говорити про стільниці, то вони можуть бути виготовлені з будь-якого матеріалу: пластику, скла, натурального каменю або ДСП. Головне, щоб ці меблі могли витримати основне робоче навантаження.

Про стилі сучасних кухонь

Звісно, стиль кухні кожен може обирати на свій розсуд. Ми ж охарактеризуємо найпопулярніші варіанти. А ви зможете обрати той, який вам більше сподобається.

Отож, класичний стиль. Відрізняється ідеальною геометрією розташування всіх елементів кухонного гарнітура. Для нього характерне використання масивних меблів з натуральних матеріалів.

Кантрі. Сподобається поціновувачам сільського затишку. В ньому широко використовуються кольори натурального дерева, а також еко-фактури у декорі та матеріалах.

Хай-тек. Поєднує в собі елементи сучасного дизайну. Йому притаманні велика кількість металу, скла та глянцю. В таких кухнях багато електронного освітлення, а побутова техніка виступає в ролі повноцінних елементів декору.

Колірна гамма теж важлива

Від того, який колір ви оберете, буде залежати, наскільки гармонійною буде ваша кухня. Так, якщо кухня неширока, то не обирайте темні тони. Візуально розширити невеликий простір допоможуть світлі пастельні відтінки. В сучасній кухні гарно поєднаються білі тони з яскравими акцентами. Саме завдяки такому сміливому рішенню ви зможете додати кухні не лише комфорту, але й стильного оформлення.

Коментувати

Попередня стаття

У Чорткові двох працівників МВС затримали на хабарі: вимагали гроші за переєстрацію авто

Наступна стаття

У Монастириськах водій квадроцикла за п’яну їзду отримав 17000 грн штрафу