Натхненна спогадами та коханням до рідного Тернополя: співачка Lila Vi презентує нову відеороботу «Поцілунками»

Виконавиця родом із Тернополя Lila Vi запрем’єрила пісню та відеороботу під назвою «Поцілунками».

За її словами, до створення треку співачку надихнули спогади про минулі емоції.Попри те, що повномасштабне вторгнення зупинило внутрішній час та почало новий відлік, наша пам’ять закарбувала ті самі найщасливіші емоції та моменти. 

«Поцілунками» – це про мить повернення в те наше безтурботне життя. Оглядаючись назад, ми розуміємо, наскільки тоді маленькими були наші проблеми. А тоді вони здавалися чимось масштабним. Все пізнається у порівнянні. Так, у нас немає й не буде більше того життя. Проте в нашому серці живе кохання. Попри усі негаразди поцілунок коханої людини зігріває у холодну ніч та дає наснагу й віру. Ось про це пісня «Поцілунками», – відверто розповіла Lila Vi.

У відеороботі можна побачити як і студійні кадри, так і одне з найпопулярніших місць рідного міста співачки – Тернопільське озеро. Lila Vi підкреслює: це місце її щирих спогадів, які вона вирішила зафільмувати.

«На цьому озері сталося багато теплих моментів мого життя. Загалом я обожнюю Тернопіль. У ньому особлива атмосфера, особливі люди. Під час зйомок, я знову внутрішньо пережила всі ті миттєвості, що відчувала у цьому місті. Тернопіль сильний та незламний, місто пережило багато на своєму історичному шляху. Воно більше не буде таким, тут зміняться люди, події. І яким воно було нам можуть нагадати тільки спомини», – зазначила співачка.

Слід підкреслити, що псевдонім Lila Vi зазнав ребрендингу, адже попередня назва проєкту була Lila’. Таке рішення команда артистки прийняла, спираючись на велику кількість дублів назви у музичній індустрії. Приставка Vi запозичена з офіційного прізвища співачки, а Lila – похідне від імені Лілія.

У майбутньому Lila Vi, яка окрім творчої діяльності поєднує і материнство, планує продовжувати свій творчий шлях, створюючи ще більше нової української музики.

Посилання на стрімінги: https://e-muzyka.ffm.to/lilavipotsilunkamy

Співачка у соцмережах: https://instagram.com/_lila_vi_

Lila Vi– українська співачка, учасниця українсько-французького гурту Sc, який дає багато благодійних концертів на підтримку України.  У 2018 році співачка стала переможницею міжнародного конкурсу українського романсу імені Квітки Цісик, який проходив у Франції. Її реліз «Наша весна» став частиною плейлиста EQUAL Україна в Spotify, який популяризує творчість жінок-артисток у всьому світі.

Читайте також:
Українське радіо: чому та де варто слухати

Коментувати

Попередня стаття

Як обрати надійне онлайн казино для гри на реальні гроші

Наступна стаття

Slotscity: сотні сучасних ігор від найкращих розробників