OXANA TRACH презентувала нову пісню «Душу», у відео до якої показала свого чоловіка-військового

Після успіху дебютної авторської композиції «Колихала», яка отримала тисячі позитивних відгуків у соцмережах, виконавиця OXANA TRACH прем’єрить нову композицію «Душу».

За словами співачки, їй хотілося написати пісня про справжнє кохання, яке не змушує страждати, а щодня надихає та заспокоює.

До створення цього треку її надихнув чоловік Микола, який є основним поціновувачем таланту співачки. Знаходячись вже понад 1,5 року на фронті та захищаючи нашу країну від окупантів, чоловік – перший слухач усіх пісень OXANA TRACH. Найчастіше за все він слухає творчість дружини на воєнних позиціях і каже, що ці треки зігрівають йому душу.

«Першою чергою пісня «Душу» про мої власні почуття. Коли я вперше відправила трек Миколі – дуже хвилювалася. Він одразу сказав, що це хіт. Тому взагалі не сумнівалася, що цю пісню має почути світ. Перший куплет «Душу» починається зі слів «Кажеш, я твій наркотик»… Якось Микола сказав, що нічого кращого, ніж проведення часу зі мною, немає. Я ніби його наркотик. Мені так запали в душу ці слова, що вони лягли в основу цієї пісні», – розповіла OXANA TRACH.

Сповідь про кохання також відгукнулася і в серцях звичайних українців. Після того, як співачка виклала уривок пісні в соцмережі, він одразу завірусився і зібрав сумарно на різних платформах майже 1,5 млн переглядів. Співачка каже, що не очікувала такого результату до релізу пісні.

У лірик-відео, яке відзняте у форматі lovestory, співачка вперше продемонструвала свого коханого. У серпні під час атаки дрону-камікадзе на їхні позиції, чоловік співачки отримав поранення у ногу. Наразі він на реабілітації, тому згодився разом зі співачкою стати героями кліпу «Душу».

На питання, як наважилася публічно афішувати стосунки з чоловіком, співачка говорить: «Раніше я дійсно тримала наші стосунки в таємниці. Адже деякі мої друзі упереджено реагували на Миколу, оскільки ми одружилися через три тижні після знайомства. Якби мені 10 років потому сказали, що я так вчиню в своєму житті –ніколи б не повірила. Я ніби його й не знала так гарно, але відчувало серце, що це моя людина. Час довів, що воно не помилилося. І відтепер я не боюся кричати Всесвіту про своє кохання», – підкреслила співачка.

Читайте також:
Улюбленець всіх поколінь Ілля Найда виступить в Тернополі

Коментувати

Попередня стаття

У Підгайцях водій “Жигулів” за нетверезу їзду отримав 51000 грн штрафу з конфіскацією авто

Наступна стаття

Окупанти вбили батька двох дітей на його власному подвір’ї: історія виживання однієї родини, яка пережила окупацію на Київщині