Коли мелодія на програвачі пробуджує спогади: KARYNA MAYER презентує дебютну відеороботу «Дощ»

Каріна Майєр

Молода співачка KARYNA MAYER презентує дебютну композицію «Дощ», пронизану осінньою меланхолією.

Пісня, написана Павлом Вальком, роками чекала свого часу і відгукнулася у серці виконавиці. За її словами, «Дощ», – це романтична музична історія про пошук справжнього кохання у холодних осінніх вечорах, коли здається, що ліричний герой більше не буде одиноким. Але це тільки уява.

Посилання на стрімінги: https://e-muzyka.ffm.to/karynamayerdoszcz

«Протягом усієї пісні «Дощ» я виступаю оповідачем, якого за сюжетом можна назвати моїм коханим. Ця історія про самотність, коли людина намагається покрити потребу почуттів і так не може пізнати справжнього кохання. Почувши вперше цю пісню, мені пригадалася перша велика любов та стосунки. Попри те, що ми були парою юнаків, нам вдалося пережити разом і велику хворобу, і випробування часом. В один момент він вирішив, що краще піти з мого життя і ми більше ніколи не бачилися. Зізнаюся, що довелося вбити свої почуття, а чи кохав він по-справжньому? Цього історія не говорить», – поділилася KARYNA MAYER .

 «Дощ» випущена у форматі максісинглу та двох версій пісні: у форматі sad dance (оригінальна) та Lyric version (додаткова). Саме друга отримала екранізацію у форматі mood video. Нам його створенням працював продакшн PILOTS PRODUCTION, відомий співпрацею з  переможцем «Голосу країни-11» Сергієм Лазановським, бендом 7TEEN’S, молодими виконавицями ROMA TUZ, OXANA TRACH та іншими.

Зйомки відбувалися у Львові. Однією з локацій стала ретро-квартира, наповнена старовинними музичними інструментами, які підкреслили задум відео.

«Ми прагнули створити тепле, затишне відео, у якому кожний би зчитав свою історію. За сюжетом, мелодія, що заграла у програвачі, розбудила спогади, якими наповнена ця квартира. Там колись жили двоє, які дуже любили танцювали і до кінця життя були вірні одне одному. Це моє особисте бачення. А можливо, це просто уява звичайної дівчинки у светрі, яка б хотіла такої любові: однієї та на все життя», – підкреслила співачка.

Посилання на кліп: https://youtu.be/wEjUxGTIGy8?si=0wf8xzcf5-kFJYui

Наразі KARYNA MAYER працює над створення майбутніх пісень, а також стала однією з учасниць музичної вистави «Ніхто не одинокий на Різдво», яка відбудеться у західних областях країни.

«Коли я давала послухати деякі пісні своїм знайомим – вони плакали. Підкреслювали, що після цих сліз їх стало легше. Я дуже прагну створювати пісні, які стануть «ліками для душі». Адже я маю найголовніший рецепт – роблю це щиро», – підсумувала KARYNA MAYER.

Читайте також –
“Піккардійська терція” запрошує на чарівний різдвяний концерт у Тернополі

Коментувати

Попередня стаття

Поблизу Бучача на засніженій дорозі перекинувся автомобіль (ФОТО)

Наступна стаття

На Тернопільщині зіткнулися рейсовий автобус і автомобіль швидкої. Є травмовані