Співачка з Тернополя Lila Vi випустила пісню «Мої крила» про любов, яка дарує нове життя

Молода українська виконавиця Lila Vi презентує нову музичну роботу «Мої крила». Не зраджуючи собі, співачка присвятила трек найголовнішому, що існує на цій планеті – любові.

У основу тексту ліг меседж про те, що у кожної людини є той або та, завдяки кому і виростають ті самі крила, які щодня надихають.

Посилання на стрімінгові сервіси: https://e-muzyka.ffm.to/lilavimoikrila

«Найголовніше, що я маю в житті – це родина. Вони і є мої крила. У цій пісні я розповідаю власну історію життя. Сподіваюся, вона відгукнеться у серцях слухачів. Про те, як кохання подарувало мені двох чудових діточок. І про найголовнішу істину: цінувати те, що маємо – вже зараз, адже не знаємо, що чекає попереду», – зазначила Lila Vi.

Посилання на lyricvideo: https://youtu.be/TLz_iRpVjLg?si=U-A8Hnlzf0AaQVqe

Відео на пісню «Мої крила» було відзняло в рідному місці виконавиці – Тернополі. Задля того, аби підтримати вітчизняний продукт, Viva Li усвідомлено обрала сукню українського бренду, а також прикрасу у вигляді білої голубки.

«Я розумію, що зараз не час для дорогих та яскравих кліпів. Проте хотілося створити щось гарне та оригінальне. Ми з командою багато гралися світлом, взяли також певні режисерські прийоми з популярних кліпів 2000-их. Робота вийшла мінімалістичною, проте стильною», – підкреслила виконавиця. 

Lila Vi – українська співачка, учасниця українсько-французького гурту Sc, який дає багато благодійних концертів на підтримку України. У 2018 році Lila Vi стала переможницею міжнародного конкурсу українського романсу імені Квітки Цісик, який проходив у Франції. Її релізи неодноразово підтримували плейлисти «EQUAL Україна», «Поп-хвиля» та «Новинки щоп’ятниці» у Spotify. Видається на популярному музичному лейблі «6 секунд».

Читайте також –
Різдвяне диво у культурній столиці: Українська пісня/Різдво вперше у Львові

Коментувати

Попередня стаття

Сергій Надал: 2023 рік показав, яким сильним є дух Перемоги українців! Як багато для перемоги роблять тернополяни!

Наступна стаття

У Борщеві двоє підлітків викрали з магазину товару на 10000 гривень