Перший реліз на лейблі ENKO: Oxana Trach презентує ліричний трек «Вдома»

Oxana Trach

Авторка та виконавиця Oxana Trach презентує ліричний трек «Вдома», основним меседжем якого стало кохання без подвигів.

За думкою співачки, у наші часи не обов’язково робити лицарські вчинки, аби довести силу своїх почуттів.

Посилання на ліриквідео: https://youtu.be/tUkZ57NXJ9c

«Я не хочу розповідати про це, як за ці два роки для кожного з нас змінилося поняття «героя». Тільки зазначу, що ту відданість та підтримку, які дарує нам кохання – знайти важко. Любов, що живе в душі, ніколи не зможуть описати ніякі слова. По життю не завжди вдається досягти поставлених цілей, можна багато разів помилятися, але дуже важливо відчувати віру і підтримку близької людини, попри все. От про що моя пісня «Вдома». Про внутрішній стан, відчуття затишку та сили», – відверто розповіла Oxana Trach.

Композиція «Вдома» – перша творча колаборація з лейблом ENKO, співзасновником якого є тренер «Голосу країни» Іван Клименко. Наразі Oxana Trach підписала договір про дистрибуцію з лейблом.

«Щиро рада почати нову творчу сторінку разом з ENKO. Наразі ми співпрацюємо виключно у форматі дистрибуції. Ми познайомилися з Іваном ще наприкінці 2021 року на музичні конференції від лейблу. З того часу ми періодично спілкуватися, він надавав фідбеки щодо моїх робіт. І ось нарешті склалася співпраця. Подивимося, що буде далі», – прокоментувала співачка.

Наразі співачка працює над новим матеріалом, серед якого – різдвяна авторська пісня, а також композиція «Людина», яку Oxana Trach готувала до Нацвідбору до «Євробачення-2024».

«Вдома» на стрімінгах: https://album.link/OxanaTrach_Vdoma

Читайте також –
Співачка з Тернополя Lila Vi випустила пісню «Мої крила» про любов, яка дарує нове життя

Коментувати

Попередня стаття

У Скалатській громаді селяни врятували жінку із палаючої будівлі

Наступна стаття

Понад три проміле: на Шумщині спіймали і покарали штрафом нетверезого водія “Жигулів”