GEREGA подарувала нове рок-життя різдвяному хіту Rockin’ Around the Christmas Tree

співачка GEREGA

Тінпоп співачка GEREGA презентує власний кавер на світовий різдвяний хіт Rockin’ Around the Christmas Tree.

Пісня стала популярною завдяки виконанню Brenda Lee. Символічним є те, що американська виконавиця вперше заспівала цей у 14 років, будучи майже одноліткою GEREGA.

«Зізнаюся, історію успіху цієї пісні дуже надихнула мене. Уявити тільки, що дівчинка-підліток заспівала одну з найголовніших різдвяних пісень світу. Я вирішила їй дати новий подих, додати рокових ноток, аби зробити цей кавер більш «своїм», адже це моя улюблена святкова композиція», – підкреслила співачка.

Музичним продюсером каверу виступив учасник гурту GREENJOLLY, аранжувальник Роман Калин. Саме його гітарне соло слухачі можуть почути у кульмінаційній частині треку.

Посилання на ліриквідео: https://youtu.be/ntZjpiZNktA?si=zkV47ejfqIiiZjom

Співачка сподівається, що її кавер потрапить до плейлистів багатьох користувачів та створюватиме святковий настрій. Щодо власних сімейних традицій відзначання Різдва, GEREGA говорить, що ці святкові дні вона проводить з родиною: батьками та братами.

«Для нашої сім’ї Різдво – це дуже тепле свято. Попри усі справи, ми проводимо цей день разом. Авжеж, останні роки це більше схоже на данину традиціям. Адже розуміємо, що найголовніше свято попереду – це наша Перемога. Проте все одно намагаємося у Різдво повірити в диво. Наче ми знову живемо у мирі та злагоді», – зазначила GEREGA.

Співачка вітає українців з прийдешнім Різдвом та Новим роком та бажає гарної музики навколо. Та додає: «Підтримуйте українську музику. Знайомтеся з творчістю молодих артистів, поширюйте, будьте в контексті. Бо це надважливого для сучасного культурного розвитку». 

Інформація про співачку:

GEREGA (Софія Герега)– представниця українського тін-попу, яка тільки починає свій творчий шлях. У 2023 році стала лауреаткою 1 премію у Міжнародному Багатожанровому Фестивалі мистецтв “Etoiles De Paris” у Франції.

Читайте також –
Oxana Trach випустила різдвяне відео «Серце» та пригадала, як 50 років тому за Вертеп саджали до в’язниці

Коментувати

Попередня стаття

Газове обладнання від Cylinder в Києві

Наступна стаття

Газові обігрівачі для квартири від Safegas