Співачка ALMAZ дебютує з композицією “Кремінь і вогонь” (ВІДЕО)

співачка Алмаз

Молода та перспективна співачка ALMAZ дебютує з композицією «Кремінь і вогонь». Натхненна силою духу своїх земляків, ALMAZ вирішила присвятити свій перший трек українцям. Народові, який все знає про незламність та мужність.

Авторкою дебютної композиції співачки «Кремінь і вогонь» стала колега по цеху, популярна авторка та виконавиця EYRA. Вона створила багато хітів, серед яких пісня «Народжені вільними» для «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» та Злати Огневич, а також композиція «Додому» від Насті Балог та Positiff.

«Хотілося, щоб моя дебютна пісня була відповіддю на те, що відбувається в Україні зараз. І EYRA написала таку пісню для мене. Як тільки я її почула – без вагань вирішила взяти до свого репертуару. В цій пісні одночасно показаний великий біль, який проживає наша країна, і силу, яку вона має, щоб подолати це лихо та ворога», – поділилася ALMAZ.

За її словами, українська музика зараз несе за собою різні місії. Одна з них – надихати суспільство та наших воїнів.

«Пісня «Кремінь і вогонь» наповнена глибокими сенсами. Вона про сучасників, тих, хто будує країну зараз. Ми – молоде покоління, яке має брати відповідальність за свої вчинки, адже вони матимуть наслідки в майбутньому. Сміливі та мотивовані, яких зростила та виховала у любові Вільна Україна, з розумінням того, що таке Воля! Хтось каміння розкидав до нас, та його збирати уже час… Ця пісня про те, як наша країна обов’язково подолає всі труднощі та стане прикладом для всього світу», – зазначила ALMAZ.

Посилання на moodvideo: https://youtu.be/isTz22zpI3c?si=psylPKXZABanN4gr

Moodvideo на композицію співачка відзняла серед засніженої та скелястої місцевості. Чорне вбрання та червоне мереживо підкреслюють символізм треку «Кремінь і вогонь».

«Вже майже два роки в серці кожного з нас люта зима та боротьба за власну свободу. У відео нам хотілося підкреслити це», – підкреслила ALMAZ.

Якщо говорити відверто, співачка – не новачок у музичному просторі. Адже її справжнє ім’я – Олександра Мазур, яка протягом 11 років своєї діяльності брала участь у різноманітних конкурсах та талант-шоу. Серед них: «Голос Діти», «Чорноморські ігри», «Viva. Найкрасивіші» та ін. В рамках участі дівчинка неодноразово мала можливість співпраці та обміну досвідом з вагомими постатями української сцени, таких як Олександр Пономарьов, Тіна Кароль, MONATIK та інші.

Творчий псевдонім ALMAZ поєднав у собі одразу декілька меседжів. Це не просто скорочення ініціалів юної співачки, а й міцна віра у власну стійкість.

Слухай «Кремінь і вогонь» на стрімінгах: https://bastiga.fanlink.to/kreminivogon

Читайте також –
Ліричний реп про власні переживання: виконавець S.N.O.B презентує роботу “Чари”

Коментувати

Попередня стаття

Parik24: великий вибір азартних ігор у комфортних умовах

Наступна стаття

На Теребовлянщині у річці виявили тіло чоловіка, який перебував у розшуку