Бенд 7TEEN’S повертається з танцювальним бенгером «Дим» про розставання

фото 7TEEN’S

Молодіжний бенд 7TEEN’S презентує першу в 2024 році музичний синґл «Дим». Заряджені та плідну роботу, виконавці експериментують зі звучанням, аби створити якісний український контент.

На цей раз вони пропонують слухачеві вайбову пісню, наповнену танцювальними ритмами.

Автором треку «Дим» став один з учасників бенду – Олександр Шевченко. За його словами, пісня була написана декілька років потому і чекала свого вдалого часу. 

«Це 100% нове звучання бенду 7TEEN’S, проте вже зі звичними для нас меседжами.Трек «Дим» про розставання і час, коли важко визначитись, що відбувається всередині. І ти хочеш просто побути один. Коли здається, що тобі дуже сумно без об’єкта кохання, але напоказ ти демонструєш зовсім протилежне. Таку боротьбу всередині переживав кожний з нас», – зазначили учасники бенду в коментарі.

Посилання на відео: https://youtu.be/MVC09pIrAAM?si=bM26Oc8ZlADgjbPK

Трек був підсилений moodvideo та відзнятий популярним продакшном Pilots Production, який активно працює по всій Україні. Своєю чергою, стилістка Наталя Садова підкреслила образами характер кожного з учасників бенду. Тому в кадрі перед глядачами постали як хулігани, так і справжні романтики. 

Особливою родзинкою відео стала чорно-біла вставка, яка демонструє моральний стан героїв. Адже кожному знається, що велике кохання один раз і назавжди. Проте молодь не завжди розуміє – це перше почуття, тому воно таке щемливе.

Слухай «Дим» на стрімінгах: https://orcd.co/dym

Читайте також –
У Тернополі відбудеться довгоочікуваний концерт Оксани Білозір

Коментувати

Попередня стаття

Сергій Надал: Ще 280 Героїв-захисників з Тернополя отримають виплати по 10 000 гривень

Наступна стаття

У Хоросткові п’яний водій “Шкоди” побив три машини