У Підгайцях водій за п’яну їзду отримав 34000 гривень штрафу

Підгаєцький районний суд призначив покарання для водія автомобіля, який повторно впродовж року попався за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення було зафіксовано 21 вересня цього року у місті Підгайці. На вулиці Міцкевича працівники поліції зупинили водія автомобіля, який перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Від проходження огляду як на місці зупинки, так і у медичному закладі кермувальник відмовився.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У судове засідання водій двічі не з’явився, хоча був повідомлений про його дату, час та місце проведення. Тому суд приступив до розгляду справи без присутності на засіданні особи, що притягується до відповідальності.

Дослідивши матеріали справи, Підгаєцький районний суд 29 листопада постановив водія визнати винним у вчиненні порушення, передбаченого ч. 2 ст. 130 КУпАП, та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 34000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 3 роки.

Читайте також:
У Підгайцях п’яний водій за кожне проміле отримав по 17000 грн штрафу

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Бережанах: 10 свіжих вакансій із найбільшою зарплатою

Наступна стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика станом на 10 грудня