У Підволочиську водій “Фольксвагена” за п’яну їзду отримав 34000 грн штрафу

Підволочиський районний суд призначив покарання для водія, який повторно продовж року керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення було зафіксовано 11 червня цього року у смт. Підволочиськ. Ввечері, близько 18.30, на вулиці Тернопільській працівники поліції зупинили водія автомобіля “Фольксваген Пассат”, який порушував правила дорожнього руху.

Під час спілкування у кермувальника були помітні явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння проводився на місці зупинки у присутності двох свідків.

Драгер показав 1,12 проміле, що майже в 6 разів вище допустимої норми.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 130 (повторне впродовж року керування транспортним засобом у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У судове засідання водій “Фольксвагена” не з’явився, причини неявки не повідомив. Тому справу розглянули без присутності особи, яка притягується до відповідальності.

Дослідивши матеріали, Підволочиський районний суд постановив водія автомобіля “Фольксваген Пассат” визнати винним у вчиненні порушення, передбаченого ч. 2 ст. 130 КУпАП, і призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 34000 гривень. Постанова суду уже набрала законної сили.

Читайте також:
На Теребовлянщині внаслідок ДТП загинув водій автомобіля “Мерседес Віто”

Коментувати

Попередня стаття

Сергій Надал: Міська рада прийняла нову програму допомоги військовим з Тернополя на 2023 рік

Наступна стаття

Огляд JBL TUNE 510BT: бюджетні накладні навушники із великою автономністю