У Заліщиках п’яний водій давав поліцейським хабаря, а вони не взяли

Хабарем чоловік намагався вирішити питання непритягнення його до адміністративної відповідальності за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння.

На лінію 102 надійшло повідомлення від інспектора сектору реагування патрульної поліції відділення поліції у місті Заліщики про те, що житель села Ворвулинці, котрого зупинили за порушення правил дорожнього руху і під час спілкування з ним був відчутний різкий запах алкоголю, кинув до службового авто 100 американських доларів за непритягнення його до адміністративної відповідальності.

Коли ж патрульні продовжили складання адмінпротоколу за керування транспортом у стані сп’яніння, водій вирішив «доплатити» ще 3000 гривень. Факти надання неправомірної вигоди були задокументовані, інформують у прес-службі поліції Тернопільщини.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 369 Кримінального кодексу – надання неправомірної вигоди службовій особі. Адміністративний протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння – стаття 130 КУпАП – на водія теж складено.

За нетверезу їзду порушникові загрожує штраф у розмірі 17000 гривень і такий же розмір штрафу йому загрожує за пропозицію хабаря.

Читайте також:
У Тернополі доцентка університету попалася на хабарі у розмірі 3000 доларів

Коментувати

Попередня стаття

Bluetooth 5.0 vs. Bluetooth 5.2: яка версія забезпечує кращий зв’язок і продуктивність гарнітур

Наступна стаття

Не зупинили ні перехожі, ні поліцейські: у Козові жінка вперто перерахувала шахраям 42000 гривень