День на Євро – 15 червня: результати, анонси і прогнози букмекерів

Гол Патріка Шика із центру поля

Гол Патріка Шика із центру поля

Вчора на Євро був чехословацький день – і чехи, і словаки здобули перемоги у своїх перших матчах. А сьогодні на завершення 1-го туру вболівальників очікує футбольний “десерт”: матч Німеччина – Франція. Детальніше про це у нашому огляді.

Результати 14 червня

Група D. Шотландія – Чехія – 0:2.

Голи: Шик (42, 52).

Група Е. Польща – Словаччина – 1:2.

Голи: 0:1 – Щесни (18 у с.в.), 1:1 – Лінетті (46), 1:2 – Скінар (69).

Група Е. Іспанія – Швеція – 0:0.

Понеділок, 14 червня, запам’ятався на Євро передусім божевільним голом словака Патрика Шика. Мало того, що футболіст зробив другий на чемпіонаті дубль, двічі забивши у ворота шотландців, так його другий гол змусив говорити про Патрика весь світ. На початку другого тайму, після атаки шотландців, м’яч зрикошетив і відскочив до Шика, а той, ледь перетнувши центральну лінію і помітивши, що голкіпер британців далеко вийшов з воріт, запустив м’яча від центрального кола прямо у ворота. Забіг голкіпера Маршалла назад вже нічого не дав – на повній швидкості він влетів у сітку, але ще раніше туди залетів м’яч. Таким чином, Шик забезпечив чехам першу перемогу.

А через пару годин три очки поклали до скарбнички й сусіди чехів словаки. Вони вважалися аутсайдерами групи Е, але після першого туру лідирують у ній. Словаки забили два голи у ворота грізної Польщі і «наглухо» закрили її головну «зірку» Левандовськи. До того ж біло-червоні останні пів години матчу грали в меншості через вилучення.

Лідерство словаків стало можливим через занадто академічну гру іспанців в матчі зі шведами. Після першого тайму іспанці встановили відразу кілька рекордів – вони володіли м’ячем понад 80% ігрового часу і зробили за 45 хвилин 419 передач. З 1980-го року, коли футбольний світ почав рахувати таку статистику, стільки передач за 45 хвилин до того не вдавалося зробити нікому. Однак, незважаючи на такі приголомшливі цифри, до гострих моментів в цій грі справа доходила вкрай рідко, отож, вона завершилася справедливою «сухою» нічиєю. Один зі спортивних  сайтів навіть провів дотепне опитування, і з’ясувалося, що 82% його читачів заснули прямо посеред цього матчу…

Анонси 15 червня

ГрупаF. Угорщина – Португалія.

19.00. Трансляція «Футбол 1».

Євро, видається, стартувало лише вчора, а вже сьогодні останній ігровий день першого туру. І завершується він справді десертом – двома матчами у «групі смерті» F, у якій зовсім не позаздриш команді Угорщини. Цю збірну тут всі розглядають в ролі постачальників очків, і будь-який результат крім перемоги над ними вважатимуть невдачею. Отож, перший екзаменатор Угорщини – діючі чемпіони Європи португальці з Криштіану Роналду.

Букмекерська контора Фаворит приймає ставки на перемогу португальців з коефіцієнтом – 1,43, нічию – 4,65, угорців – 8,8.

Букмекерська контора Парі-Матч приймає ставки на перемогу португальців з коефіцієнтом – 1,42, нічию – 4,7, угорців – 9,1.

Група F. Німеччина – Франція.

22.00. Трансляція ТРК «Україна».

Перша зустріч на Євро справжніх грандів або «матч на два мільярда» (саме стільки складає сумарна вартість обох команд, а дорожчі лише англійці). З обома збірними нещодавно грала збірна України, отож, наші вболівальники добре знають потужність і силу цих команд. Нас чекає напружене протистояння, і передусім – тактична битва.

Букмекерська контора Фаворит приймає ставки на перемогу Франції з коефіцієнтом – 2,69, нічию – 3,2, Німеччини – 2,93.

Букмекерська контора Парі-Матч приймає ставки на перемогу Франції з коефіцієнтом – 2,7, нічию – 3,25, Німеччини – 2,85.

Читайте також:
День на Євро – 14 червня: результати, анонси і прогнози букмекерів

Підписуйтеся на нашу сторінку в Інстаграмі – https://www.instagram.com/ternopolis2/

Коментувати

Попередня стаття

На Тернопільщині за п’яну їзду водій отримав 15 діб арешту і конфіскацію автомобіля

Наступна стаття

Укладено договір: у Тернополі готують проект реконструкції літака на Східному