Україна – Англія: анонс матчу, прогнози букмекерів і де подивитися трансляцію

На цьому тижні після майже тримісячної перерви відновлюється відбірковий турнір на Євро-24.

Збірну Україну у вересневому циклі відбору очікують два надважких поєдинки із фаворитами групи С – збірними Англії та Італії.

Спочатку наша команда 9 вересня у польському місті Вроцлаві проведе домашній поєдинок проти англійців, а вже 12 вересня підопічні Сергія Реброва гратимуть в гостях проти збірної Італії.

Як бачимо, один суперник кращий за другого. Втім, наразі зупинимося суто на матчі Україна – Англія.

У першій грі, яка відбулася у Лондоні, несподіванок не трапилося – Англія впевнено перемогла з рахунком 2:0. З того часу минуло півроку і головною командою нашої країни керують уже інші люди. Відтак, українські вболівальники сподіваються, що під керівництвом Сергія Реброва нашій збірній таки вдасться набрати очки у матчі з англійцями.

Україна

Наша збірна підходить до матчу з лідером групи майже в оптимальному складі. Відсутні тільки один з лідерів команди Руслан Малиновський, який не отримав виклик у збірну, та київський динамівець Микола Шапаренко, який отримав травму. Андрій Ярмоленко після тренувань за індивідувальною програмою уже повернувся в основну групу і сподіваємось зможе допомогти команді.

З точки зору турнірної стратегії, то збірна Україна поки що майже нічого не втратила – в її пасиві тільки гостьова поразка проти Англії, а в матчах проти Мальти і Македонії українці взяли максимальні 6 очок.
Але, якщо дивитися у майбутнє, то у майбутніх поєдинках проти фаворитів, а насамперед це йдеться про матч з Англією, потрібно набирати очки. Так, це складно, але по-іншому не буває.

Англія

Збірна Англії впродовж багатьох років не може виграти великі турніри, такі як Чемпіонат світу і Чемпіонат Європи. Але останнім часом команда з легкістю проходить групові етапи і в числі перших здобуває путівки у фінальні частини змагань. Щось подібне відбувається і цьогоріч.
У груповому етапі англійці уже зіграли 4 матчі і здобули максимальні 12 очок. У випадку перемоги над українцями команда Гарета Саутгейта може уже поступово готуватися до фінальної частини Євро-2024.

Початок гри і трансляція

Матч Україна – Англія  на стадіоні “Тарчинські Арена” у польському місті Вроцлаві  розпочнеться в суботу, 9 вересня, о 19.00 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися в ефірі місцевих телеканалів “Суспільного” або на медіасервісі Мегого.

Прогнози букмекерів

Букмекери не вірять у збірну України. Абсолютним фаворитом вони вважають англійську збірну і на її перемогу приймають ставки з коефіцієнтом 1,51. Коефіцієнт на нічию – 4,45, а перемога збірної України стане гучною сенсацією – тут коефіцієнт 7,20. Було б дуже чудово, якби команда Сергія Реброва довела, що букмекери помиляються.

Читайте також:
Тернопільська “Нива” вдома не змогла обіграти волочиський “Агробізнес”

Коментувати

Попередня стаття

У Бучачі п’яний священник скоїв ДТП і намагався перекласти провину на доньку

Наступна стаття

У Тернополі посеред дороги загорівся автомобіль “Жигулі” (ФОТО)