Збірна України перемогла Північну Македонію у матчі відбору на Євро-2024

Дімітрієвскі готувався піти на перехоплення у випадку пасу в центр на нашого нападника, однак Караваєв його перехитрив – сміливо пробив по воротах і влучив

Сьогодні, 14 жовтня, у домашньому матчі відбору на Євро-2024 національна збірна України з рахунком 2:0 перемогла команду Північної Македонії.

Поєдинок відбувся у столиці Чехії – Празі.

Українці активно розпочали гру, з перших хвилин зустрічі домінували на полі та вже у середині першого тайму повели в рахунку.

На 30-ій хвилині Георгій Судаков потужно пробив здалеку і після рикошету голкіпер македонців виявився безсилим – 1:0.

Після забитого м’яча підопічні Сергія Реброва віддали ініціативу супернику. Македонці багато атакували, втім захист української збірної впевнено давав собі раду з наступальними поривами суперника.

Якихось значних небезпечних моментів гості так і не зуміли створити.

Натомість контратаки збірної України виглядали видовищними і небезпечними.

Шанси подвоїти рахунок мали Довбик, Мудрик, Судаков. Особливо небезпечним видався на 82-ій хвилині черговий дальній удар у виконанні Георгія Судакова. Але голкіпер македонців Дімітрієвскі проявив свою майстерність та зумів відбити м’яч на кутовий.

А завершилася гра красивим хеппі-ендом у виконання Олександра Караваєва, який наприкінці матчу вийшов на заміну замість Михайла Мудрика.

У доданий арбітром час, а саме на 95-ій хвилині, українці пішли в контратаку і м’яч на фланзі потрапив до Караваєва. Олександр спочатку обіграв одного суперника, а потім метрів з 35-ти пробив по воротах.

Дімітрієвскі готувався піти на перехоплення у випадку пасу в центр на нашого нападника, однак Караваєв його перехитрив – сміливо пробив по воротах і влучив. Голкіпер македонців не зумів врятувати свою команду – 2:0.

Гол Караваєва – ефектний і можливо один з найкрасивіших у виконанні гравців нашої збірної за останні кілька років.

Після цієї перемоги в активі збірної України 10 очок і хороші шанси на те, щоб поборотися з італійцями за друге місце у групі.

Свій наступний поєдинок наша команда проведе 17 жовтня в гостях проти Мальти.

Читайте також:
Нарешті перемога: тернопільська “Нива” здолала одного із лідерів першої ліги

Коментувати

Попередня стаття

Нарешті перемога: тернопільська “Нива” здолала одного із лідерів першої ліги

Наступна стаття

У Копичинцях чоловік збрехав поліцію про замінування свого автомобіля