Протеїнові добавки для спортсменів – коли і як використовувати?

Одними з найпопулярніших добавок, які використовують спортсмени, незалежно від їхнього рівня розвитку, є протеїнові добавки. Протеїн купити можна у магазині спортивного харчування Add-power.ua.

Що таке білкова добавка? 

Протеїнові добавки – це добавки, що містять білок, який легко засвоюється організмом (наприклад, із молочної сироватки, яловичини або рослинної сировини, наприклад сої). Цей дієтичний інгредієнт особливо важливий для всіх активних людей, оскільки амінокислоти, з яких він виготовлений, підтримують, серед іншого, відновлення м’язової тканини.

На жаль, багато спортсменів, незалежно від свого рівня розвитку, не можуть правильно збалансувати свій раціон. Додаткова білкова добавка забезпечує правильну регенерацію після тренувань, підвищує силу та витривалість і є цінною підтримкою під час схуднення. Протеїнові добавки не тільки для любителів бодібілдингу. Це універсальні добавки, які підходять як для силових видів спорту, так і для занять спортом на витривалість.

Коли і як використовувати протеїнові добавки? Найважливіші правила

Чим частіше і інтенсивніше ви тренуєтеся, тим більше потреба в білку. Активним людям необхідно вживати 1,4-2 г білка на кожен кілограм ваги. Якщо ви хочете поповнити запас протеїну протягом дня, додайте добавку до свого улюбленого коктейлю чи іншої їжі. Спортсмени, які хочуть досягти найкращих результатів, повинні вживати протеїнову добавку відразу після тренування. Це позитивно позначиться на регенерації та зменшить відчуття втоми.

Види білкових добавок

Якщо ви хочете отримати максимальну користь від добавок, перегляньте найпопулярніші форми білкових добавок. Наявні препарати відрізняються відсотковим вмістом білка і видом сировини, з якої вони виготовлені. Це впливає на швидкість і тривалість засвоєння амінокислот організмом.

Концентрат сироваткового білка

Для активних людей, які шукають перевірену добавку для доповнення білка в своєму раціоні, концентрат сироваткового протеїну (WPC) стане правильним вибором. Продукт відрізняється наявністю цілих 80% білка, тому ви можете бути впевнені, що кожна порція добавки містить відповідну кількість незамінних амінокислот.

Концентрати сироваткового протеїну доступні в багатьох смаках, тому вони є ідеальним доповненням до різноманітних коктейлів та страв. Якщо ви шукаєте продукт зі зниженим вмістом цукру та жиру, зверніть увагу на протеїн Whey Real Pharm, який характеризується насиченою амінограмою без зайвих добавок. Для людей, які шукають добре розчинну добавку, Whey 100 Trec стане відмінним вибором.

Сироватковий білок казеїн

Відповідна кількість і якість сну необхідні для належного відновлення після інтенсивних тренувань. Якщо ви хочете отримати найкращий результат від тренувань і піклуватися про свої м’язи, вибирайте сироватковий протеїн у формі казеїну, який засвоюється протягом багатьох годин. Сироватковий протеїн казеїн – відмінна добавка, яка при прийомі перед сном покращить регенерацію і значно зменшить біль у м’язах.

Найкращі білкові добавки на Add-power.ua

У спортивному магазині Add-power.ua ви знайдете добавки найвищої якості. Ретельно відібрана пропозиція від виробників світового рівня гарантує, що ви знайдете тут тільки безпечні продукти. Скористайтеся професійним обслуговуванням і швидкою доставкою.

Коментувати

Попередня стаття

Бетонування: ключові моменти та поради професіоналів

Наступна стаття

Slotor Україна: кращі ігрові автомати на реальні гроші