На Львівщині п’яний юнак обстріляв мікроавтобус, у якому їхали тернополяни

У салоні мікроавтобусу було шестеро тернополян, але, на щастя, ніхто не постраждав.

Сьогодні, 18 лютого, о третій годині ночі у поліцію надійшло повідомлення від 37-річного мешканця Тернополя про те, що в селі Наконечне Яворівського району невідомий чоловік здійснив постріл із пістолета у його мікроавтобус «Мерседес Віто» та пошкодив бокове скло автомобіля.

У салоні автомобіля перебували шестеро пасажирів, усі мешканці Тернополя – постраждалих внаслідок події немає. Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Львівській області.

На місці події працювали: екіпажі сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Яворівського районного відділу поліції. Правоохоронці встановили, що постріл здійснив 20-річний мешканець району, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Читайте також:
У Скалі-Подільській зловмисник заліз до чужої хати і викрав ювелірні прикраси

Коментувати

Попередня стаття

“Техно-Буд-Центр” виграв тендер на утримання місцевих доріг Тернопільського району на 2022 рік

Наступна стаття

На Лановеччині сьогодні горів житловий будинок. Є травмовані