Портал Places.in.ua: усі локації Тернополя у новому довіднику

тернопіль

Портал Places.in.ua – це новий український довідник, на якому відображені усі локації Тернополя. Цей інформаційний майданчик корисний як для тернополян, так і для гостей міста.

Зручна навігація сайту дозволяє швидко знайти необхідну інформацію про ту чи іншу послугу, яка цікавить користувача. Отож, як користуватися порталом Places.in.ua? Про це детальніше у нашому огляді.

Навігація сайту

У довіднику розміщена інформація про усі підприємства, установи та організації міста, а також тут вказані туристичні атракції. Для зручності відвідувачів сайту усі підприємства, як державні, так і комерційні, розподілені за категоріями, відповідно до сфери своєї діяльності.

Ось приклад кількох найпопулярніших категорій:
1. Авто, транспорт
2. Доставка
3. Банкомати
4. Банки
5. Відпочинок
6. Фінанси
7. Ремонт побутової техніки
8. Магазини
9. Ресторани, кафе, бари, їжа
10. Постачальники
11. Послуги для населення
12. Здоров’я та медицина

У кожній із категорій містяться підкатегорії, де зазначені послуги більш вузького профілю. Наприклад, у категорії “Послуги адвокатів” користувач може обрати підкатегорію “Військовий адвокат Тернопіль”, “Сімейний адвокат”, “Адвокат по ДТП” тощо. А далі вже можна обирати собі профільних спеціалістів із поданого списку.

Окрім зручної навігації слід також відзначити легкість сайту, на ньому швидко відкриваються потрібні сторінки. Ну і звісно ж хороше враження справляє приємний для ока сучасний дизайн сайту.

Інформаційна наповненість довідника

Портал Places.in.ua приємно вражає не тільки величезним набором локацій міста, але й інформаційно насиченим наповненням по кожному суб’єкту, який вказаний у довіднику.

Тут зокрема вказується місце розташування суб’єкта господарської діяльності, час роботи, перелік пропонованих послуг та контактні дані для зв’язку.

Окрім того кожен користувач може залишити свій відгук у вигляді оцінки закладу за 5-бальною системою. Таким чином формується рейтинг кращих закладів міста.

Для кого корисний цей довідник

Довідник Places корисний як для тернополян, так і для гостей міста. У повсякденному житті час від час виникають які побутові потреби.

Наприклад, для місцевих мешканців потрібно купити якусь нову річ чи відремонтувати стару. Тоді за допомогою довідника можна швидко знайти інформацію про всіх суб’єктів господарювання, які надають потрібно послуги та вибрати зі списку найбільш оптимальний варіант.

Гостям міста довідник допоможе швидко зорієнтуватися у виборі цікавих туристичних місць, кращих закладів громадського харчування, транспортних послуг та всього іншого, що може зацікавити туриста.

Коментувати

Попередня стаття

Графік відключення світла у Тернопільській області на 26 липня

Наступна стаття

Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах Західної України