Чи потрібні м’які крісла в квартирі?

м'які крісла

Фото https://aklas.ua/. М’які меблі DLS «Роланд»

Відразу відповідаємо: так, безперечно. Ми настільки в цьому впевнені, що радше перефразували б питання на: “чому м’які крісла потрібні в квартирі?”

І нижче ми розповімо, нащо ж їх купляти, чим вони корисні. А ви зробите свої висновки. Згода?

Вони забезпечують затишок

Можна довго скаржитися на те, що габаритні м’які крісла займають в кімнаті забагато місця, але варто вмоститися в них, і подібні розмови якось відразу стихають. Бо жоден стілець не дасть такого рівня комфорту. А диван — це не про індивідуальність, адже на нього завжди може підсісти хтось з домашніх.

До речі, крісла, особливо м’які, працюють не тільки на затишок, а ще й на інтер’єр:

  • Допомагають зробити атмосферу більш спокійною, розслабленою і тому позитивною — ви бачите їх і розумієте, що в квартирі є місце для відпочинку, і це додає думкам позитиву.
  • Цікаво виглядають — стильно декоровані та вдало підібрані, вони гармоніюють з іншими меблями, мимоволі впадають в око та ненав’язливо, проте завжди оригинально прикрашають собою кімнату.
крісло
Фото https://aklas.ua/. Крісло MegaStyle Grand Louis

Це справедливо по відношенню до всіх крісел, але найбільше питань завжди до великих, які важче вписати в маленьку квартиру. Проте розмір може бути перевагою навіть в умовах обмеженого простору.

М’яке крісло є додатковим спальним місцем

Зверніть особливу увагу на моделі-трансформери — вони стовідсотково знайдуть себе в сучасних оселях. Багатий їх вибір пропонує, до прикладу, магазин меблів Аклас, вони є дуже популярними, й ми чудово розуміємо, чому. Бо кожне таке м’яке крісло може розкладатися в повноцінне ліжко, досить комфортабельне для здорового сну. А деякі з моделей мають ще й відсік, який дозволяє зручно зберігати постільну білизну та інші потрібні в побуті речі.

Тож що в нас є? Ліжко, яке в складеному вигляді займає місце як крісло. Так, м’яке й габаритне, але таке, що, фактично, економить корисний простір. Сучасний вид меблів з категорії 2 в 1, який є вдалим вибором для маленьких віталень або гостьових чи дитячих кімнат.

крісло
Фото https://aklas.ua/. Крісло MegaStyle Wendis

Можуть бути ультра-модними та дуже мобільними

Це якщо м’які крісла безкаркасні. Найвпізнаваніший їх різновид — так звані мішки, які мають відразу кілька вагомих переваг:

  • приймають форму тіла — тому дозволяють зручно вмоститися й при цьому продовжують дбати про здорову поставу;
  • мало важать і тому мобільні — їх можна легко взяти за чохол (який є досить щільним і, відповідно, міцним) перенести на нове місце і розташувати навіть на нерівній поверхні;
  • оригинально виглядають — прикрашають собою інтер’єри, особливо кімнат, що оформлені в модерновому стилі.

Тож обирайте своє крісло для квартири — велике або маленьке, трансформер або безкаркасне, але обов’язково м’яке.

Коментувати

Попередня стаття

Боснія – Україна: чи вдасться футбольний похід на Балкани?

Наступна стаття

Гаряча вода: Київські “PR політтехнологи” далі поливають брудом Файне місто Тернопіль. Для чого?