Єдина непереможна Україна. У Тернополі з великим сольним концертом виступить Іво Бобул

З любов’ю до України та вірою у Перемогу! 14 жовтня в ПК Березіль у Тернополі із сольним концертом виступить Іво Бобул.

Подія відбудеться в рамках всеукраїнського туру артиста, що охопить більше десяти міст. Початок о 19:00, повідомили  організатори Clever Production.

Концертна програма матиме символічну та промовисту назву «Єдина непереможна Україна!». Для шанувальників Іво Бобул готує всіма улюблені і знані хіти, нові композиції, написані вже під час великої війни в Україні. Не обійдеться також і без сюрпризів.

Іво Бобул – Народний артист не лише за званням, а й за визнанням народу. Багато пісень із його репертуару заслужено визнані золотими хітами естради, адже важко знайти в Україні людину, яка б їх не чула! Серед них «Розмова з тобою», «Душі криниця», «Місячне колесо», «Берег любові», «Якщо любиш – кохай», «На Україну повернусь», «Осінній сад», «Скрипалю», «Одна-єдина» та ще багато інших. 

Іво Бобул впевнений, що сучасні пісні повинні підтримувати українських воїнів, тож акцент у новій програмі припаде на нові композиції, написані вже після повномасштабного вторгнення росії в Україну. Саме тому в цей вечір поряд із хітами, які принесли Іво Бобулу славу, прозвучать нові пісні: “Солдат”, “Рідна хата”, “Непереможна Україна”.

«Артист, унікальний тембр голосу якого не сплутаєш із жодним іншим, запрошує у світ Її Величності Пісні! Тож чекаємо усіх 14 жовтня в ПК Березіль на концерті Іво Бобула, який можна розділити з найріднішими та поспівати улюблених пісень разом», – запрошують на концерт організатори Clever Production.

Невід’ємною частиною діяльності Іво Бобула є також допомога українському  війську, зокрема нещодавно артист був нагороджений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного “За сприяння війську”. 

Крім того, на зібрані кошти з крайнього весняного туру Іво Бобула був придбаний джип для військових. Концерт 14 жовтня у Тернополі також буде благодійним, адже частину коштів буде передано для ЗСУ. Крім того, на події також ініціюють благодійний збір для допомогти нашим захисникам.

Квитки доступні за посиланням: https://ternopol.karabas.com/ua/ivo-bobul-yedina-neperemozhna-ukrayina/order/

Розклад концертів Іво Бобула: 

12.10 – Луцьк
13.10 – Рівне
14.10 – Тернопіль
16.10 – Львів
17.10 – Чернівці
18.10 – Івано-Франківськ
19.10 – Долина
20.10 – Кам’янець-Подільський
21.10 – Бердичів
23.10 – Житомир

Читайте також:
Молода співачка YARYSYA відзняла перший кліп “Міліметри” (ВІДЕО)

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Збаражі: свіжі вакансії за вересень

Наступна стаття

Залізний купорос: як та коли слід застосовувати в саду