Співає про кохання та пише хіти колегам: ROMA TUZ презентує потужний трек «100 поверх»

ROMA TUZ

Виконавиця TikTok-хіха «Автомат» створила новий бенгер, у якому розповіла власну історію кохання.

Молода співачка та авторка пісень ROMA TUZ презентує нову відеороботу на пісню «100 поверх». Після успішного дуету з Шугаром, популярним хітом «Віддаю Притулі» та іншими треками, співачка перейшла у незвичне для себе поп-рок звучання.

Посилання на відео: https://youtu.be/QzNInFPKd38?si=hW0GeJ1S8k1MSpYC

За словами виконавиці, «100 поверх» – пісня про сильне кохання, яке здатне пройти крізь усі перешкоди! 

«100 поверх» – це заклик і новий авторський фразеологізм «бути на 100 поверсі від щастя» і саме той випадок, коли це щастя любить тишу. Цією піснею я хотіла спробувати підкреслити глибину почуттів, які є основою треку, відповідним музичним супроводом і саме в поп-рок стилі він став довершеним», – відверто розповіла ROMA TUZ.

У відеороботі співачка стає уособленням тієї ліричної героїні.  За сюжетом, вона наодинці зі своїми почуттями та емоціями та, як зазвичай, викладає їх у формі пісень та віршів. Наприкінці відео виконавиця підіймається та той званий сотий поверх та зустрічає захід сонця. Роботу знімали у рідному місті ROMA TUZ – Івано-Франківську.

Посилання на стрімінги: https://e-muzyka.ffm.to/romatuz100poverkh

Підкреслимо, що окрім співочої діяльності, ROMA TUZ ще є авторкою багатьох пісень для інших колег. Серед них: Sanaria, популярна своїм дуетом «Дзвін» зі SKYLERR, блогерка та співачка RINA та інші. Остання з робіт була написана для переможця «Голосу країни» Сергія Лазановського | RIDNYI, яку співак вже активно готує до релізу. 

ROMA TUZ – співачка української хвилі молодих виконавиць, які розпочали свій творчий шлях у період російсько-української війни. Наразі виконавиця створює пісні поза часом, намагаючись внести власне звучання в українську музику, самостійно створюючи власні пісні. Її трек «Автомат» став справжнім TikTok-хітом, який зібрав мільйони прослуховувань на стрімінгах. 

Instagram: https://www.instagram.com/romatuz.music/

TikTok: https://www.tiktok.com/@romatuz.music

Читайте також:
У Тернополі у рамках всеукраїнського туру «Українська Душа» виступлять Ірина Білик та Сергій Мироненко

Коментувати

Попередня стаття

У Бережанах п’яний водій давав поліції 200 доларів хабаря

Наступна стаття

Її батько та мати загинули від рук окупантів, а сама дівчина перебувала у фільтраційному таборі: історія Надії з Маріуполя