Гурт Kalush Orchestra презентував новий трек та кліп “Це любов”

гурт Калуш Оркестра

Kalush Orchestra презентував нову ліричну композицію та кліп до неї. В кліпі його учасники представлені в нових образах.

“Це любов” – це перша пісня, яку Kalush Orchestra представив після релізу “Вогонь горить” без участі одного з ключових персонажів гурту Олега Псюка. Новий реліз став початком трансформації Kalush Orchestra до мультифронтмен-гурту з трьома основними учасниками: з трьома основними учасниками: Сашею Табом, Олегом Псюком та Тимофієм Музичуком. Гурт дорослішає: образи змінюються з етнічних до сучасних, пісні несуть більш глибинний сенс.

“А ми сиділи, мовчали, людей не помічали, ми просто відчували – це любов. Було ночами ламало, хоч відстань два квартали, ми просто відчували – це любов.

Дивитися кліп на YOUTUBE

Нова пісня Kalush Orchestra розповідає про силу кохання та важливість взаєморозуміння в будь-яких життєвих обставинах та підкреслює, що справжнє кохання перетинає всі можливі кордони й існує попри  все. 

Як коментує прем’єру Тимофій Музичук, – “Якщо ви любили по-справжньому,  трек “Це любов” нагадає вам почуття, коли світ зупиняється, якщо з вами знаходиться “та сама” людина і як світ перевертається, коли її нема поряд. Коли все не має значення, а мають значення тільки “ви”, а все інше – не помічається і стає другорядним. Нам дуже б хотілося б, щоб наша нова пісня знайшла своє місце в серцях наших прихильників.” 

Трек “Це любов” вже доступний на всіх музичних платформах

Читайте також –
Перший реліз на лейблі ENKO: Oxana Trach презентує ліричний трек «Вдома»

Коментувати

Попередня стаття

Бюджет Тернополя-2024: на допомогу ЗСУ вже запланували понад 190 млн, а більше 800 млн! вже передали у вигляді ПДФО

Наступна стаття

Визначення овуляції: як розрахувати сприятливі для зачаття дні