Ліки від захворювання горла: які обрати і де купити

горло

На порталі “Моя Аптека” представлені ліки від захворювання горла, які полегшують запалення ротової порожнини, швидко знімають біль та захриплість.

Знеболюючі засоби від болю в горлі

Трав’яні знеболюючі засоби від болю в горлі є доступними і ефективними у лікуванні. Також хорошими варіантами є Ісландський лишайник, мед, концентрат соку чорної смородини, вітамін С, чебрець, листя м’яти та інші лікувальні речовини природного походження.

Прикладом можуть служити знеболюючі таблетки Гербітуссин зі смаком чорної смородини – препарат, який знімає біль і захищає слизові оболонки.

Льодяники для горла мають знеболюючу дію, знімають виникнення і запалення, але не тільки. Також містять активні речовини, які зволожують і захищають слизову оболонку горла. Усувають відчуття сухості в роті.

Сиропи, спреї, рідини від ангіни

Якщо хворий віддає перевагу лікам у рідкій формі або лікар рекомендував таку форму прийому, то можна знайти продукт, який точно відповідає цим потребам. При неприємних нездужаннях варто вдатися до перевірених ліків у вигляді аерозолю. Препарат діє безпосередньо на слизову оболонку горла. Дезінфікує, заспокоює, знеболює, має антибактеріальну дію. Застосовується при фарингіті, ангіні, ларингіті і захворюваннях, пов’язаних з порушенням голосу.

Ліки від болю в горлі в сиропі або спреї містять знеболюючі речовини, а також натуральні компоненти (зокрема прополіс, екстракт кореня алтею). Завдяки цьому він також усуває інші неприємні захворювання – наприклад, сухість і печіння слизової оболонки, захриплість.

Сильний біль у горлі зазвичай свідчить про застуду або грип. У такому випадку варто використовувати комбіновані препарати, які також усувають інші симптоми інфекції (зокрема, головний біль, лихоманку, біль у м’язах, нежить, закладеність носа) та підтримують імунітет організму. Варто мати в аптечці шипучі таблетки або пакетики з парацетамолом, вітаміном С і фенілефрином.

Полоскання горла

Існують також ефективні ліки від болю в горлі у вигляді ополіскувачів для порожнини рота. Цей вид препарату знімає біль та інші наслідки інфекції горла. Має дезінфікуючу та заспокійливу дію. Звісно, ​​на порталі “Моя Аптека” представлені препарати, які можуть вживати й наймолодші члени родини. Перш ніж вибрати продукт, не забудьте прочитати інструкцію щодо його використання, яка міститься на листівці.

Коментувати

Попередня стаття

Поради майстра по замках

Наступна стаття

+50 FPV дронів від Тернополя для наших захисників – Сергій Надал