Як скласти простирадло на гумці

ліжко постіль

Фото:podushka.com.ua. Простирадло на резинці Cosas (Україна)

Домашній текстиль створений для того, щоб робити наше життя більш комфортним та затишним. Особливо, коли це стосується речей для сну.

Незважаючи на велике різноманіття виробів більшість людей вирішують купити простирадло на резинці. Воно приваблює функціональністю та практичністю у використанні. Але може викликати деякі незручності під час складання, якщо не знати тонкощів цього процесу. Ми вирішили про них розповісти.

Простирадло на гумці – особливості та переваги

У першу чергу варто зазначити сильні сторони текстилю подібного виду, щоб ви зрозуміли, чому він має великий попит.

  • Надійне фіксування. Завдяки еластичній резинці по всьому периметру чи кутах простирадло ідеально охоплює матрац, створюючи рівну поверхню. Це виключає можливість утворення складок чи сповзання текстилю навіть у разі неспокійного сну.
  • Захист матраца. Крім створення комфортних умов простирадло на гумці захищає матрац від пилу, поту та інших забруднень. Це дозволяє збільшити термін служби матраца, легко підтримувати чистоту та гігієнічність спального місця.
  • Простота використання. Обравши практичний елемент постільної білизни, що фіксується еластичними резинками, ви забудете про необхідність постійного поправлення та щоденного перестилання простирадла. А щоб його надіти чи зняти, знадобиться лише кілька хвилин.
ліжко постіль
Фото:podushka.com.ua. Простирадло трикотажне на гумці MirSon (Україна)

Також найбільші постачальники домашнього текстилю, такі як Podushka.ua, зазвичай пропонують великий розмірний ряд простирадл. Тому ви завжди знайдете постільну білизну, що відповідає спальному місцю.

Як зберегти акуратний вигляд простирадла та зекономити місце у шафі

Важливою навичкою для тих, хто прагне порядку та акуратності у домі, є вміння правильно складати простирадло на гумці. Ми пропонуємо розглянути кілька простих способів, які допоможуть зробити це легко та швидко.

постільна білизна

Простирадло найзручніше складати на рівній горизонтальній поверхні. Покладіть його таким чином, щоб виріз був посередині. Для отримання базової форми для подальшого складання утворіть з простирадла вузьку смужку, кілька разів загорнувши верхню частину донизу. Якщо хочете надати речі квадратну плоску форму – складіть кілька разів текстиль по ширині. Ще один простий спосіб – скручування вузької смужки у рулон. В обох випадках ви отримаєте компактну річ, яка займе мінімум місця у шафі та не буде м’ятися.

Навчитися акуратно складати простирадло на резинці неважко. Вже після кількох разів ви будете це робити автоматично, отримуючи “зменшений” текстиль ідеального розміру та форми. І не забувайте, дбайливий догляд за постільними речами – це запорука їх довговічності та привабливості.

Коментувати

Попередня стаття

В аварії на трасі Тернопіль – Бережани загинув водій легкового авто

Наступна стаття

+3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт – Сергій Надал